≫ 

Snimak strave i užasa: Devojke krenule da spasu pse u srpskom selu, a naletele na razbacane leševe po zemlji (VIDEO) (FOTO)

Užasni prizori kao iz horor-filma

  • 6

Spasavanje pasa u Mošorinu upalih u jamu na stočnom groblju pretvorilo se u pravu pravcatu noćnu moru. Naime, prizor koji su devojke iz spasilačkog centra Animal rescue Serbia zatekle tamo, ne bi ostavio ravnodušnim ni one sa najotpornijim želucem.

JEZIVO: Leševi 200 ovaca u šumi kod Dervente, meštani u šoku!

Na putu do jame preskalale su leševe životinja i udisale smrad crknutih životinja, a u jami su zatekle zarobljene pse kako laju, među kojima i štence stare oko pet nedelja.

Još nije poznato kako su živi psi završili tamo, ali se pretpostavlja da su došli u potrazi za hranom.

Foto: Facebook/animalrescueserbia Foto: Facebook/animalrescueserbia

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    16. mart 2017 | 16:02

    Nemojte da odate lokaciju svi mesari srbije ca tamo otici i prodavati crkotinu.

  • miki

    16. mart 2017 | 14:36

    djevojkama bi bilo bolje da uce ili radjaju i vode brigu o svojoj djeci da je bog htio dao bi zivotinjama moc ko i ljudima ne podrzavam inace izivljavanje na zivotinjama ali otkad ih ovako stite sve je vise izivljavanja sto je i cilj ovih sto to organizuju napraviti kao ravnopravnost svega zivog i onda tamaniti i ljude kako oce i koliko oce

  • ANA B.

    16. mart 2017 | 17:35

    Šta treba da se desi da bi neko nešto preuzeo. Leglo zaraze i bolesti, pa ionako smo prebolesni.Ko zna od čega su te životinje uginule - kad će neko za svoju nemarnost i nebrigu da odgovara, al zaista da to bude kazna koja će i da bude primenjena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA