≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Premijer Aleksandar Vučić kaže da tokom večere u Sarajevu nije bilo incidenta između njega i kosovskog premijera Ise Mustafe.

U beogradskom naselju Altina jutros, nekoliko minuta posle osam, bila je velika policijska racija, tokom koje su članovi specijalnih jedinica policije Srbije ušli u jednu autoperionicu u Ulici Pavla Vujisića.

Milovan Bogunović (45) sa trenutnim boravištem u nemačkom gradu Red Videnbruk, postao je heroj cele nacije kada je u ponedeljak golim rukama savladao pomahnitalog napadača u zgradi katastra. Više o tome čitajte OVDE.

Školski drugovi, rodbina i prijatelji okupili su se na mesnom groblju u selu Stanovi kod Doboja da isprate posmrtne ostatke Nikoline Đedovac (18), koja je u utorak preminula u UKC RS Banjaluka usled teških povreda zadobijenih u nesreći na pružnom prelazu kod Doboja u kojoj su stradali njeni roditelji i sestra.

Stručnjak za kriminalistiku Pat Braun analizirala je slučaj nestanka Medlin Meken i utvrdila da trogodišnja devojčica uopšte nije oteta.

U prostorijama Međunarodnog monetarnog fonda u Parizu eksplodiralo je pismo, jedna osoba je povređena. Više o tome čitajte OVDE.

Ljubivoje Tadić značajan kao bivši urednik Narodnog pozorišta, i neko ko je kao glumac, reditelj i dramaturg doprineo kulturnom životu Srbije, u  svojoj knjizi “Lična dokumenta” jedno poglavlje je posvetio i voljenom klubu, Crvenoj zvezdi. Više o tome saznajte OVDE.

Neplanski, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin morao je da pribegne alternativnim rešenjima za meč kvalifikacija protiv Gruzije, zbog povreda dvojice igrača.

Bivša devojka Veljka Ražnatovića, manekenka Ana Cakić, u intervjuu za Telegraf osvrnula se i na odnos sa majkom njene nesuđene ljubavi, folk zvezdom Cecom Ražnatović.

Danas, 16. marta, navršava se punih sedam godina od tragične smrti pevačice Ksenije Pajčin, koju je 2010. godine hicem iz pištolja usmrtio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Povodom godišnjice, pevačicin grob obišli su njeni najmiliji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA