Stan u Beogradu otišao u prave ruke: Zorica Spasić poverovala da je istina tek kad joj je zazvonio telefon (FOTO)

Ova četvoročlana porodica živi skromno od Dragoljubove penzije

  • 20

Zorica Spasić (65) domaćica iz Blaca dobitnik je dvosobnog stana u Beogradu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" i kako komentariše, poverovala je da je to istina kada je zazvonio telefon.

SPISAK SVIH DOBITNIKA NAGRADA VEČERAS: Oni su imali najviše sreće u drugom izvlačenju igre "Uzmi račun i pobedi" (FOTO)

Ključevi stana idu u Blace, a ovo su dobitnici automobila i putovanja: Završeno izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" (FOTO)

- Ustala sam da izvadim veš kada je bilo izvlačenje. Kako sam bila napolju kada je naša koverta izvučena, samo sam čula supruga Dragoljuba da viče i pomislila sam da je nešto ljut na sina Aleksandra. I taman kada sam htela da se umešam, rekao mi je da smo dobili stan. Mislila sam da se šali i tek kada je zazvonio telefon shvatila sam da je istina - priča nam ova još uvek uzbuđena Blačanka.

Ipak za sve je „kriv“ njen suprug Dragoljub koji je uporno slao koverte sa računima na ime svih članova njihove porodice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Iako je prva Zorica stalno prigovarala da od toga nema ništa, da nas neće zadesiti ta sreća, ja sam bio uporan. Poslao sam oko 25 koverti, a sada je najsrećnija Zorica jer je koverta sa njenim imenom izvučena - ponosan na sebe kaže Dragoljub.

Ova četvoročlana porodica živi skromno, samo od Dragoljubove penzije koja je minimalac. Ćerka Ana (31) je na master studijama, a sin Aleksandar (32) je sa njima i nezaposlen je. Kuća im je skromna, ali čista. Komšije i rođaci su došli da čestitaju i podele ovaj trenutak sa Spasićima.

Daljinac baner

(B.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Al jazera

    18. mart 2017 | 22:32

    E cestitam Spasici! Bas mi je drago sto je ovakva porodica,mislim radna i postena,dobila stan.

  • lvan

    18. mart 2017 | 23:00

    Naka vam je sa srecom ....

  • JO

    18. mart 2017 | 22:46

    Iskrene cestitke! E pa, bas mi je drago, dragi ljudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA