Drugi incident za deset dana: Autobus sa Kosova pogođen flašom u Kruševcu

Incident se dogodio u nedelju oko 10 sati i prijavljen je policiji, rekao je Bici, vlasnik firme, dodajući da je njegova firma poslala drugi autobus koji će putnike odvesti do predviđene destinacije

  • 23

Prištinski mediji preneli su da je autobus prevoznika "Bici com" sa Kosmeta pogođen flašom dok je prolazio kroz Kruševac.

Vučić: Hoću na KiM, ali ne tako da Srbi imaju probleme

Grupa Albanaca napala dvojicu Srba kod mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici

Kontinuitet zločina zaustaviti izručenjem Haradinaja

Mediji su, pozivajući se na vlasnika autobuske firme, naveli da je na autobusu oštećeno vetrobransko staklo, zbog kojeg dalje putovanje nije bilo moguće, preneo je RTS.

Incident se dogodio u nedelju oko 10 sati i prijavljen je policiji, rekao je Bici, vlasnik firme, dodajući da je njegova firma poslala drugi autobus koji će putnike odvesti do predviđene destinacije.

Bici tvrdi da se sličan incident dogodio i pre devet dana na istoj relaciji, ali da je u tom slučaju autobus nastavio dalje, jer polomljeno staklo nije ometalo kretanje.

Kosovski ministar spoljnih poslova Enver Hodžaj napisao je na svom Tviter nalogu da osuđuje incident.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbIN

    20. mart 2017 | 08:31

    Pa valjda i mi imamo flase i kamenice neka vide kakav je osecaj

  • zoran

    20. mart 2017 | 08:29

    E pa Hodzaje,ja kazem samo napred Srbi!Ne mogu Arbanasi da nam kroje zakone.Nazad u Raban,cuvajte ovce i koze!Bravo Srbi,samo tako.

  • Urke

    20. mart 2017 | 10:10

    Autobusi sa Kosova i Metohije nekad idu i sa RKS tablicama koje ne skidaju, a na Merdaru dobije probne PK table. Policiju briga, zaustavio sam ih i pitao kako autobus moze voziti sa tim tablicama na sta su samo slegli ramenima. Isti ti autobusi divljaju po putevima, za njih zakoni ne vaze, na ulazu iz Krusevca iz pravca Brusa, voze i 100 na sat gde je ogranicenje 40. Redovno idem tuda i uvek se pitam da li je moguce da su nam albanski autobusi jaci od drzave. Taj koji ih je gadjao nije slucajno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA