Marko Milošević zbrinuo ženu i dete u Srbiji: Marija i sin žive "široko" u Požarevcu, ništa im ne fali. A evo šta on radi u Rusiji! (FOTO)

- Sada su prodali vilu u Tolstojevoj 33 na Dedinju, ali će taj novac deliti Mirjana i njena ćerka Marija, koja je na Cetinju, jer se Marko svog dela odrekao davno

  • 57

Marko Milošević (42), sin bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića, prepisao je bivšoj nevenčanoj supruzi Milici porodičnu kuću u Požarevcu, koju je nekada davno, navodno prodavao za milion evra, saznaje "Alo!" iz dobro obaveštenih izvora. Iako im se brak raspao pre nekoliko godina, kada je Miloševićev sin otišao da živi u Rusiju, on ne zaboravlja majku svog detetea i sada već punoletnog  sina Marka (18).

SVI TREBA DA SHVATE KO JE BIO MOJ DEDA: Ispovest Marka, UNUKA SLOBODANA MILOŠEVIĆA!

SLOBA JE MOJ HEROJ, NIKO NIJE VELIKI KAO ON - POLITIKA MI JE DONELA ZLO! Ispovest Miloševićevog unuka zapalila je Balkan (FOTO)

EVO OD ČEGA ŽIVI SLOBINA UDOVICA: Mira i Marko Milošević drže EKSKLUZIVNE NOĆNE KLUBOVE u Moskvi?

- Marko vodi računa o njima, pa je Milici i sinu ostavio kuću. Zadržao je deo u kome su se nalazili čuvena diskoteka "Madona" i park "Bambilend". Koliko znamo, na Milicu nije prepisan deo placa na kome je sahranjen Milošević, ali ona može nesmetano da dođe do njega, jer je tik uz kuću - navodi sagovornik.

Iako je pre 11 godina sa lepom Ruskinjom Valerijom dobio ćerkicu, Marko ne zanemaruje sina naslednika.

- Njegov sin često putuje u Moskvu i provodi tamo raspuste, a Marko ga vodi na letovanje, na Krim i druga mesta. Takođe ga je upoznao sa polusestrom. On održava kontakte sa Milicom i savetuje se o svemu u vezi sa sinom - tvrdi izvor upućen u situaciju.

Foto: Profimedia/AFP, Tanjug / Zoran Žestić Foto: Profimedia/AFP, Tanjug / Zoran Žestić

Marko Milošević, kažu, ima stan u Moskvi, mada često boravi u kući od 300 kvadrata svoje majke Mirjane Marković (76) u naselju Barviha, nedaleko od Moskve.

- Čuli smo da više ne živi sa Ruskinjom sa kojom je dobio dete, ali da i dalje brine i o njima. Marko privlači pažnju na ulicama, pa ga saleću lepe devojke. Misle da je neki strani glumac. Prilaze mu na ulici jer je sređen, lepo obučen pa im upada u oči. Međutim, on izvrsno govori ruski, i nikada ne otkriva svoj identitet - kaže sagovornik za "Alo!".

Izvor tvrdi kako bi Marko i došao u Srbiju ukoliko protiv njega ne bi bila vođena istraga za navodni šverc cigareta i ako bi protiv njegove majke bio obustavljen postupak za nezakonitu dodelu stana dadilji unuka Marka.

Printskrin: Bing Maps, e-stock.us/Matija Koković Printskrin: Bing Maps, e-stock.us/Matija Koković

- Sada su prodali vilu u Tolstojevoj 33 na Dedinju, ali će taj novac deliti Mirjana i njena ćerka Marija, koja je na Cetinju, jer se Marko svog dela odrekao davno - tvrdi izvor za "Alo!".

Podsetimo, Marko Milošević pobegao je u Rusiju 6. oktobra 2000. godine, samo nekoliko sati posle svrgavanja s vlasti njegovog oca Slobodana Miloševića. Njegova majka Mirjana Marković prodružila mu se u Rusiji 2003. Oni su 2008. dobili politički azil u Rusiji.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    20. mart 2017 | 09:31

    Pustite ljude vise da zive! Za sve licne neuspehe kompleksasa oni su krivi. Najbolji predsednik svih vremena, mogu samo da ga mrze.

  • Brale

    20. mart 2017 | 09:23

    Domaćin čovek. U mladosti nosio gajbe ali zato sada uživa. Volim kad vredan čovek svojim radom obezbedi bezbrižan život.

  • Vera

    20. mart 2017 | 09:24

    Питам се како су то сви они збринути, а ми и даље живимо у беди? Награбило се то...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA