Pronašli su ih mrtve u vozilu ispred njene kuće: Auto bio smrtonosna klopka, a oni to nisu znali

Istraga je pokazala da je preminuli mladić izveo seriju modifikacija na vozilu u nameri da mu poboljša performanse

  • 0

Mladi par umro je od trovanja ugljen-monoksidom pošto su udisali izduvne gasove iz auta koji je bio modifikovan, pokazala je istraga. Tom Pat (20) i Niki Vilis (23) pronađeni su mrtvi u 18.000 funti vrednoj "ford fijesti ST", prošlog decembra, ispred doma Niki Vilis u Čelmsfordu u Eseksu.

 

ANA I NJEN DEČKO SU IMALI SEKS U KOLIMA DO SMRTI: Napravili su jednu užasnu grešku koja ih je ubila! (FOTO)

 

Istraga je pokazala da je Tom, zaljubljenik u automobile i inženjerski šegrt, izveo seriju modifikacija na vozilu u nameri da mu poboljša performanse. On je uklonio katalizator iz izduvne grane i premestio ga pod haubu. Međutim, između izduvne grane i motora ostavljen je procep koji je dozvoljavao gasovima da uđu u automobil.

 

Testovi koji su kasnije sprovedeni pokazali su da je nivo ugljen-monoksida unutar auta bio 1.000 puta veći od dozvoljene granice.

 

Obe smrti proglašene su nesrećnim slučajem.

 

- Tom nije bio totalno neiskusan. U "Fordu" je radio kao pripravnik duže od godinu dana i već je radio neke prepravke na svom autu - izjavio je detektiv Robert Kirbi.

 

Par je bio u vezi oko šest meseci. Pošto je Niki završila posao, dogovorili su se da odu na večeru i vozali su se po Čelmsfordu pre nego što su se parkirali ispred njene kuće.

 

Tom je trebalo sledećeg meseca da napuni 21. godinu.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA