≫ 

Bila je seksualna robinja i živela je u kavezu: Roditelji su me kao bebu prodali, prvi odnos sam imala pre nego što sam naučila da govorim! (FOTO) (VIDEO)

Kada nije bila zaključana u kavezu, Kendal je privatnim avionima putovala oko sveta i prodavala se moćnim i bogatima muškarcima

  • 2

Bivša seksualna robinja, poznata samo pod imenom Kendal, gostujući u televizijskom šou kod doktora Fila, podelila je prvi put sa javnošću svoju traumatičnu ispovest.

Silovali su me 1.716 sati do moje 12. godine, zarobili me kada sam imala šest: Preživela sam pedofilsku klanicu za decu! (VIDEO)

Kendal je pre tri godine uspela da pobegne iz čeljusti svog vlasnika, ali i danas strahuje da će je on pronaći i prisiliti da se vrati starom poslu, piše Dejli Mejl.

U pakao prostitucije dospela je vrlo rano. Naime, roditelji su je odmah nakon rođenja prodali u roblje. Priseća se kako je zlostavljanje iskusila i pre nego je znala da govori.

- Čovek koji me posedovao mi je rekao da sam stvorena za to. Držao me u kavezu koji je visio sa plafona - ispričala je Kendal.

Kada nije bila zaključana u kavezu sa ostalom decom, privatnim avionima je putovala oko sveta i prodavala se moćnim i bogatima muškarcima. Imala je šest lažnih pasoša. Njeni klijenti bili su lekari, političari, pa čak i policijski službenici.

Printskrin: Youtube/The Dr. Phil Show Printskrin: Youtube/The Dr. Phil Show

 

Kendal je u intervjuu objasnila da su je naučili kako da se ponaša i oblači, da niko ne bi posumnjao da je robinja.

- Oblačila sam skupocene komade odeće, imala sam vlastitog frizera i stilistu kad bih išla na sastanke s klijentima - otkrila je.

Novac za usluge nikad nije dobila na ruke, nego bi ga klijenti plaćali njenom vlasniku koji je dogovorio posao.

Tokom svog intervjua u TV šou doktora Fila, prestrašena žena je svog bivšeg vlasnika oslovljavala kao "muškarca koji je poseduje".

 

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbija.......

    22. mart 2017 | 10:47

    Dosta vise pišite o tome ko su ti bogati i mocni,dajte imena tih monstruma...

  • Patriot

    22. mart 2017 | 09:53

    Strasno i zalosno,kakvi ljudi postoje na ovoj nasoj Planeti.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA