≫ 

Ispovest vozača tramvaja pod kojim je raskomadan muškarac: Mnogo mi je žao čoveka, ali nisam ga video!

- Stao u stanicu da primim putnike. Pogledao u retrovizor, uverio se da su svi izašli i ušli, zatvorio vrata i krenuo. Ali, jedan od putnika je na silu otvorio zadnja vrata prvog vagona i iskočio iz tramvaja u pokretu - priča Nenad Radosavljević, vozač tramvaja

  • 1

Nenad Radosavljević (58), vozač tramvaja na liniji 7, pod čijim točkovima je preksinoć u Bulevaru kralja Aleksandar stradao putnik, još zbunjen zbog svega što se dogodilo, kaže da su ga drugi putnici obavestili o nemilom događaju, kao i da ne može da veruje šta mu se desilo pred samu penziju, jer za 40 godina koliko radi ovaj posao ni mrava nije zgazio.

Svedoci opisali horor nesreću: Tramvaj raskomadao telo muškarca kod Cvetkove pijace, šine prekrivene krvlju

Smrt na tramvajskim šinama kod Cvetkove pijace: Poginula nepoznata osoba (FOTO)

- Strašno je to što se desilo. Žao mi je čoveka, ali ništa nisam video a ni čuo. Za 40 godina koliko radim kao vozač ni mrava nisam zgazio. I te večeri sam uradio sve po protokolu. Stao u stanicu da primim putnike. Pogledao u retrovizor, uverio se da su svi izašli i ušli, zatvorio vrata i krenuo. Ali, jedan od putnika je na silu otvorio zadnja vrata prvog vagona i iskočio iz tramvaja u pokretu - priča Radosavljevićza Novosti.

O svemu što se dogodilo obavestili su ga putnici.

Foto: Marko Dragoslavić Foto: Marko Dragoslavić

- Nesreća se dogodila kod stanice na Lionu. Međutim, tek posle stanice i po prišla mi je devojka i rekla da je jedan od putnika na silu otvorio vrata i izleteo iz vizila. Ali, ništa na retrovizoru nisam video. Za njom mi je prišla druga putnica i rekla: "Vidno pijan muškarac je na zadnjim vratima iskočio iz vozila. Ali, koliko je bio alkoholisan, nije pustio šipku na vratima, već se drži i dalje. Napravio je dva-tri koraka, a onda pao" - priseća se Radosavljević.

Kada mu je putnica ovo ispričala, zabrinuo se šta je bilo sa čovekom. Nije mu bilo jasno zašto putnici iz tramvaja nisu odmah reagovali. Zbog velike gužve čak ni kamera video-nadzora nije zabeležila momenat kada se incident dogodio.

Foto - Ilustracija: Tanjug/Oksana Toskić, Jaroslav Pap Foto - Ilustracija: Tanjug/Oksana Toskić, Jaroslav Pap

Radosavljević je policiju sačekao na okretnici kod Ustaničke. Tu im je dao izjavu. A kada je konačno saznao šta se desilo, pozlilo mu je, pa je došla i ekipa Hitne pomoći.

Prizor na Bulevaru kralja Aleksandra bio je jeziv. Uz šine je ostao dugačak krvavi trag, kao i komadi tela koji su otpadali s vagona.

Nesrećni čovek kod sebe nije imao lična dokumenta, tako da njegov identitet još nije poznat. a telo je poslato na obdukciju. Takođe, čeka se da neko prijavi nestanak, pa da ventualno rodbina identifikuje telo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XDAXDA

    23. mart 2017 | 15:02

    Uletela kontrola i jadnik na silu otvorio vrata da izadje i izbegne neprijatnost posto nema da kupi kartu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA