Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Oko 650 intelektualaca, umetnika, sportista i javnih ličnosti potpisalo je Proglas podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću, navodeći da svojim imenom, znanjem i rezultatima stoje uz njegovu kandidaturu, spremni da se sa njim bore za bolju Srbiju.

Region je potreslo stravično ubistvo u Hrvatskoj. Mladić (18) hladnokrvno je ubio svoje roditelje, a potom se dao u bekstvo. Ubica je uhapšen, a više o tome možete pročitati OVDE.

Najmanje 700 osoba zadržano je u pritvoru u centru Moskve, uključujući opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, tokom demonstracija, koje su u tom gradu i širom Rusije ogranizovane protiv korupcije vladinih zvaničnika, javio je TAS S pozivajući se na neimenovani izvor iz policije.

Plejmejker podgoričke Budućnosti Markus Vilijams nije više član tog kluba, saopštio je na konferenciji za medije trener crnogorskog prvaka Ilijas Zuros.

Meč između Crne Gore i Poljske u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji izazvao je veliku pažnju, a u Podgoricu su došli i gostujući navijači, što je izazvalo i veći rizik od incidenata, jer su Poljaci poznati po huliganizmu. Više o tome možete pročitati OVDE.

Srpski glumac Marinko Madžgalj napustio nas je tačno pre godinu dana, 26. marta 2016. godine. Tih godinu dana za njegove bližnje i sve one koji su ga voleli, bilo je kao čitav vek.

Teorije zavere o Titaniku postoje od kada je brod potonuo, a jedna teorija tvrdi da je najčuveniji brod na svetu potopljen namerno. Naimeposlednjih nekoliko godina sve se više spominje teorija o najmoćnijim svetskim porodicama tog perioda koje su želele da pokrenu novi svetski poredak, a Titanik im je za to i te kako dobro došao zbog trojice muškaraca koji su plovili na njemu.

Glumica koju i danas zovu Milijana, po ulozi u "Đekni", ima 51 godinu i telo koje to ne može da dokaže.

Ako poslušate Šveđane, sledeće zime mogli biste da plaćate znatno manje račune za struju. Naime, švedska kompanija SolarTech koja se bavi prodajom rešenja za čistu solarnu energiju, razvila je jedinstven sistem za zagrevanje kuće koji se sastoji od krovnih crepova napravljenih od običnog transparentnog stakla.

Više o tome možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA