≫ 

NOVI DETALJI U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Mala Jana dala iskaz i šokirala psihologe

Janinom iskazu psiholozi su posvetili posebnu pažnju

  • 7
Jelena Marjanović Krsmanović i Jana Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Jana Marjanović (6), ćerka ubijene Jelene Marjanović, sa kojom su psiholozi i policijski inspektori razgovarali neposredno nakon ubistva na nasipu u Crvenki, nije mogla precizno da opiše šta se tog dana dogodilo.

1. april je Svetski dan šale, a za muža Jelene Marjanović to će biti najgori dan u ovoj godini

MARJANOVIĆI: Ubica je psihopata, plašimo se za Janu!

Šesti rođendan mala Jana proslavila bez majke: Dok je pevala pesmicu, setila se Jelene

Janin iskaz bio je zanimljiv inspektorima koji rade na ovom slučaju, pa su mu posvetili posebnu pažnju.

- Devojčica je u trenutku ubistva imala pet godina. Ona je još uvek mala da bi mogla da ima pojma o vremenu i prostoru. Dok je odgovarala, bila je veoma konfuzna i nije mogla da precizno kaže kada je u društvu roditelja otišla na nasip u Crvenki. Inspektori smatraju da je Janin iskaz veoma važan za rešavanje slučaja - kaže izvor.

Sagovornik je podsetio da je devojčica tokom psihološkog ispitivanja ispričala da „dogodilo nešto strašno“.

- U skladu sa njenim uzrastom, zamoljena je da nacrta različite crteže. Ona je na to pristala, ali je problem nastao kada joj je rečeno da nacrta porodicu. Devojčica je to dobila i počela da plače – objašnjava izvor.

Jana je potom ispričala da je bila sa mamom i tatom na livadi.

- Tata i ja smo se igrali, a mama je otišla da trči i izgubila se u travi – rekla je devojčica, a psiholozi su to povezali s njenim odbijanjem da nacrta porodicu – dodao je sagovornik.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrvica

    28. mart 2017 | 11:34

    Joj ostavite crnu zenu da pociva na miru

  • Dobi

    28. mart 2017 | 13:49

    Te nove detalje s pocetka istrage,sto puta ste objavili,vi izgleda svi u policiji bolujete od amnezije kad je ovaj tragican slucaj u pitanju,jel vi to nekog pokusavate da zastitite,svima se to tako cini.Ili hapsite tog ubicu ili maknite tog istraznog sudiju kome ni priznanje ubice ne bi bilo dovoljno za pokretanje optuznice,sramota je kako neki vazni ljudi izgube vezu sa realnoscu koja ce oci da im istera,koliko je stvarna.Ne pravite vise sou program od tragedije,sram vas bilo,nesposobnjakovici.

  • BLAH

    28. mart 2017 | 12:50

    Slicni slucajevi su Nemackoj reseni za 48h, kod nas ni 48 godina nece biti dovoljno. Ne kazem da je nasa policija nesposobna, naprotiv, jedni su od najboljih u svetu, ali neko uvek stoji u pozadini i nedopusta da se slucaj rasvetli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA