≫ 

Pogledajte kako izgleda urnisan "reno" u teškoj nesreći kod Kraljeva: Vozač poginuo na mestu! (FOTO)

Nesreća se dogodila oko 10 časova, kada je putnički automobil, koji je preticao teretno vozilo, sleteo s puta vraćajući se u svoju traku

  • 0

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Raška - Kraljevo. "Reno" prištinskih registracija preticao kamion, pa je, vraćajući se u svoju traku, sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu.

Užas u Kraljevu: Majka i sin poginuli na železničkoj pruzi

Zvonka je zgazio kombajn težak 10 tona. Spasao ga je DEBELI SLOJ SALA oko stomaka! (VIDEO)

U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio oko 10 sati, u Magliču na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo - Raška, poginuo je šezdesetreogodišnji vozač „reno lagune“, prištinske registracije, iz Obilića.

Foto: novosti.rs/G.Šljivić Foto: novosti.rs/G.Šljivić

Kako nezvanično saznajemo, krećući se iz pravca Raške ka Kraljevu, vozač je posle preticanja kamiona na dozvoljenom mestu, vraćajući se u svoju kolovoznu traku, izgubio kontrolu nad automobilom i snažno udario u zaštitnu ogradu kraj desne strane puta.

Foto: novosti.rs/G.Šljivić Foto: novosti.rs/G.Šljivić

Od zadobijenih povreda vozač „renoa“ na mestu je preminuo. Saobraćaj se na ovoj deonici puta jedno vreme odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom, a uviđaj je, u prisustvu pripadnika saobraćajne policije, obavio zamenik osnovnog javnog tužioca u Kraljevu posle čije će istrage biti pozanto i više okolnosti pod kojima se udes dogodio.

Ostatak fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA