≫ 

Najnovije informacije iz bolnice u Rumuniji: Dve osobe iz Srbije su zbrinute, jedna ima ozbiljne povrede glave

Ukupno sedam osoba je povređeno kada je vozač BMW-a uleteo kolima u prostor fabrike "Leoni", gde su se nalazili radnici koji su bili na pauzi

  • 0

Ambasador Srbije u Bukureštu Branko Branković potvrdio je da je jedna srpska državljanka poginula u nesreći u rumunskom gradu Pitešti, a da se dve osobe nalaze u bolnici.

Kamion gazio srpske radnike dok su doručkovali, ima mrtvih! (VIDEO)

Prvi snimci i jezivi detalji iz Rumunije, gde je poginula Irena: Vozio je nenormalno BMW, uleteo direktno u 60 radnika (VIDEO)

On je izazvao krvavi doručak i ubio srpsku radnicu, a dve teško povredio u Rumuniji (FOTO)

- Jedna osoba je poginula, a dve osobe se nalaze u bonici, od kojih jedna ima vrlo ozbiljne povede glave, a druga je samo u šoku, bez ozbiljnih povreda - izjavio je Branković i dodao da su te informacije dobili iz bolnice, a da još čekaju obajšnjenje od policije.

- U policiji obećavaju da će nam dati kompletan izveštaj što pre - rekao je Branković.

Ukupno sedam osoba je povređeno kada je vozač BMW-a uleteo kolima u prostor fabrike "Leoni", gde su se nalazili radnici koji su bili na pauzi.

Printksin: Youtube/ePiteşti Ştiri Argeş Printksin: Youtube/ePiteşti Ştiri Argeş

Ukupno sedam osoba je povređeno kada je vozač BMW-a uleteo kolima u prostor fabrike "Leoni", gde su se nalazili radnici koji su bili na pauzi.

Kako su u "Leoniju" rekli za portal Južne vesti stradala je Irena Ilić (28) iz Niša, dok su povređene A. R. (29) i B. G. (33), jedna teže, a jedna lakše.

Sve se dogodilo, kako kažu u "Leoniju", jutros oko 9.30 sati kada je vozač Andrei Caramelea (22), koji je prema nepotvrđenim informacijama "driftovao" na prostoru ispred fabrike, izgubio kontrolu, probio ogradu i uleteo u prostor gde su radnici bili na pauzi.

Printskrin: mediafax.ro Printskrin: mediafax.ro

Evo šta je izjavio vozač koji je izazvao tragediju u Rumuniji: Vozačku ima tek godinu i po dana (VIDEO)

Otkud srpski radnici u Rumuniji: Irenu (28) su s drugaricama nedavno poslali na obuku, jutros je poginula

Printkskin: Youtube/ePiteşti Ştiri Argeş Printkskin: Youtube/ePiteşti Ştiri Argeş

Prostor gde radnici uglavnom odlaze na pauzu, kako kažu oni koji tamo rade, nalazi se napolju, ali je ograden žicom i pleksiglasom i zasada nije poznato kako je Rumun svojim autom bio toliko blizu fabrike.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA