Mardok o Tomu Kruzu: Sajentolozi su jezivi i zli!

- Pazite kako će se odvijati priča oko Kejti Holms i sajentologije. Ima nečeg jezivog, možda čak i zlog, kod tih ljudi. Veoma čudan kult, ali je tu i veliki novac budući da je Tom Kruz broj dva ili tri u hijerarhiji - naveo je Mardok na svom Tviter profilu

  • 0

Medijski mogul Rupert Mardok obrušio se na Toma Kruza u seriji „tvitova“ u kojima je holivudskog glumca proglasio za jednog od vodećih ljudi sajentološkog kulta koji je nazvao „jezivim“.

Zvezda filmova „Nemoguća misija“ dugo je istaknuti član Crkve sajentologije koju mnogi opisuju kao kult. Glumac je postao glavna meta tabloida kada je objavljeno da je njegova supruga, glumica Kejti Holms, podnela zahtev za razvog braka i da traži starateljstvo nad njihovom ćerkom Suri.

- Sajentologija je ponovo u vestima. Veoma čudan kult, ali je tu i veliki novac budući da je Tom Kruz broj dva ili tri u hijerarhiji - naveo je Mardok na svom Tviter profilu.

Mardok je nešto kasnije dopisao:

- Pazite kako će se odvijati priča oko Kejti Holms i sajentologije. Ima nečeg jezivog, možda čak i zlog, kod tih ljudi.

TV i filmska kompanija „Vajakom“ izazvala je 2006. veliku pometnju kada je kritikovala Kruza nakon što je prekinuo saradnju s „Vajakomovim“ „Paramanut pikčers studijom“ zbog slabog komercijalnog uspeha „Nemoguće misije 3“.

- Smatramo da neko ko naginje ka kreativnom samoubistvu i mnogo košta kompaniju nije neko s kim treba da sarađujemo. Njegovo nedavno ponašanje nije prihvatljivo za „Paramaunt“ - rekao je tada šef „Vajakoma“ Samner Redston.

On je aludirao na seriju intervjua tokom kojih se Kruz bizarno ponašao, uključujući i intervju Opri Vinfri kada je skakao po njenom kauču i svima govorio da voli Kejti Holms.

Mediji prenose da Kruz namerava da podnese zahtev za razvod braka u Kaliforniji kako bi mogao da dobije ekskluzivno starateljstvo nad Suri. Holmsova je zahtev za razvod podnela u Njujorku, iz istog razloga, dok je Kruz snimao film na Islandu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA