≫ 

Mojim komšijama smetaju seks i buka, a ne smeta im kad su baba i deda mrtvi mesec dana i smrad se širi po zgradi

Ostavite ljude da se vesele, razvode, spremaju svoj dom, vode ljubav...! Ali, obratite pažnju na one neprimetne, nezanimljive, na one koje ne prave buku

  • 28

Godinama unazad u većim gradovima je uočljiva otuđenost ljudi i manjak emaptije. Nekadašnje pretrčavanje u pidžami kroz hodnik zgrade, da bi se prva jutarnja popila u komšiluku, gotovo da je iskorenjeno. Danas od komšija uglavnom može da se očekuje samo to da nekome pošalju policiju na vrata, ukoliko su previše bučni za njihov ukus (imaju seks, prave žurku), a s druge strane, neće dizati frku kad neko umre i leži mrtav u stanu gotovo mesec dana.

SEKS IM DOŠAO PREKO GLAVE: Ovom zgradom u Beogradu svakodnevno ODJEKUJU UZDASI!

Operski pevač s Novog Beograda odgovorio komšijama koje se žale da preglasno peva! (FOTO)

"Komšo, budi tiši u intimnom činu": Na oglasnoj tabli zgrade na Voždovcu pojavila se nesvakidašnja molba (FOTO)

Priznajte i sami koliko puta ste čuli da da vam prijatelji prepričavaju seksualne aktivnosti svojih komšija i žale se da noćima nisu spavali?  Nameće se i pitanje, kako baš ti kojima smetaju strasne igrarije, znaju čak i kada će žena da uzdahne i šta se dešava kada zaćuti? Znaju jer slušaju, i jer ih zanima i upijaju svaki detalj!

Kada se usred noći čuje glasan smeh, prvi će izleteti na prozore da vide ko se to napio. Znaju i kada se komšije sa kojima nisu razmenili nikada ni jednu jedinu reč, razvedu ili ako neko od njih nekoga prevari. Sve znaju, sve ih zanima i sve im smeta! 7

Remete ih i proslave rođendana, usisavanje, kad kad se razbesne i zašto komšija iznad ne lebdi po stanu. Pitaju se: Kako to hoda? Kako ga ne bole pete od tolikog nabijanja?

Znate šta ih ne zanima? Ne zanima ih nepokretana komšinica, koja živi sa povučenim sinom, ona ne pravi buku i apsolutno je nazanimljiva.

Toliko je nebitna da su gotovo mesec dana stanari solitera na Bulevaru kralja Aleksandra, osećali nesnosan smrad, a tek kad su se u ulazu pojavile mušice, setili su se da u tom stanu živi nepokretna komšinica i da joj se možda nešto dogodilo. Policija je pronašla dva beživotna tela, njeno i njenog sina.

Kako se pretpostavlja, verovatno je njen sin umro pre nje, a ona je bila nemoćna da uradi bilo šta.

Nije imao ko da joj pomogne gotovo 30 dana, pretpostavke su da su i majka i sin su bili mrtvi pre nego što su njihova beživotna tela izvučena iz stana.

Nažalost, ovo nije usamljen slučaj, skoro svaka zgrada ima odbačene stanare, koji nikoga ne zanimaju. Poručili bismo svim dobrim komšijama da zaista to i budu. Ostavite ljude da se vesele, razvode, spremaju svoj dom, vode ljubav...! Ali, obratite pažnju na one neprimetne, nezanimljive, na one koji ne prave buku. Njima je često pomoć preko potrebna, a vi nesvesni toga i dalje virite kroz špijunku.

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ХМ

    2. april 2017 | 20:16

    Купи кућу на планини па урлај колико год хоћеш. Ако живиш у згради ниси једини и поштуј кућни ред. Право се не своди на радим шта хоћу баш ме брига за друге

  • Dare

    2. april 2017 | 21:24

    Realan tekst samo da ima ko da ga procita i ukapira!meni vala nista ne smeta,volim da cujem zivot oko sebe,smeh momaka sa 4.sprata,lavez psa preko puta mog stana ,radosnu vrisku dece sa prvog...ma volim zivot i ljude koji se raduju

  • Bgd

    2. april 2017 | 21:44

    Živim u solitera sa 20 spratova. Šta bi bilo da svako urla, pusta muziku celu noć, vristi...red mora da postoji. Civilizacijali. A kome treba pomoć je je nepokretan, bolestan- postoji gerontodonacica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA