≫ 

Melanija i Tramp se razvode zbog njene LJUBAVNE VEZE S PUTINOM! Amerika u šoku!

Melanija je u intervjuu za slovenački portal Press, na pitanje kakav je njen odnos prema Putinu, neočekivano odgovorila - LJUBAVNI! Iz Bele kuće su procurele informacije da ona na ovaj način, pričom o njenoj aferi s Putinom u stvari želi da zaštiti Trampa

  • 26

Često se u medijima moglo pročitati da je brak američkog predsednika Donalda Trampa i njegove supruge Melanije u krizi. Takođe, već dugo postoje nagađanja da se oni i razvode. Povodom tih glasina, po prvi put se oglasila i prva dama koja je sedmoj sili u svojoj domovini Sloveniji potvrdila da su oni odlučili da stave tačku na njihovu bračnu zajednicu. Jedan od razloga nije i, kako se mesecima spekuliše - njegova navodna veza sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom tokom američkih izbora, već nešto mnogo šokantnije - njena ljubavna afera s ruskim predsednikom, što će rezultirati i razvodom, ali i ostavkom predsednika SAD.

Od 1. maja UGRADNJA SILIKONA BESPLATNA, ukoliko imate overenu zdravstvenu knjižicu

Kao razloge za ovakvu odluku Melanija je u izjavi za slovenački portal Press navela nekoliko stvari, a najveći deo ima veze sa Trampovim odnosom prema ženama. Ističe da joj nije prijatno kako on malo uvažava slabiji pol i da joj je posebno teško palo da mu pruži podršku kada su procureli audio snimci na kojima se on na lascivan način obraća ženama. Takođe je i na pitanje kakav je njen odnos prema Putinu, neočekivano odgovorila - LJUBAVNI!

ŠOK! Facebook uvodi pretplatu, ali i POKLANJA po 156 evra svima koji ga koriste svakodnevno (FOTO)

U izjavi za slovenački Press Melanija je istakla da smatra da je Donald nikada nije smatrao ravnopravnim partnerom u njihovoj vezi, pa stoga ne želi više da ostane sa čovekom koji je konstantno ponižava. To je posebno postalo očigledno nakon Trampove inauguracije, čemu svedoče i brojni snimci, a ova lepa Slovenka to više nije mogla da trpi, ali na insistiranje novinara da otkrije neke detalje njenog šokantnog otkrića veze s Putinom, odgovorila je: SVE U SVOJE VREME!

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Država pokreće novu nagradnu igru: Dovoljno je 5 koverti, svakog dana - 1 stan i po 1.000 evra!

Foto-ilustracija: Tanjug/AP Foto-ilustracija: Tanjug/AP

Iz Bele kuće su procurele informacije da Melanija zapravo želi da se razvede pre nego što bude otkrivena Trampova saradnja sa Rusima, za koju navodno postoje brojni dokazi, jer se plaši da bi njen muž mogao da je umeša u ovu aferu, kao i da ona na ovaj način, pričom o njenoj aferi s Putinom u stvari želi da zaštiti Trampa.

Naime, trenutno se vodi istraga o tome da su Rusi zapravo uticali na američke izbore i da su pomogli Donaldu da pobedi Hilari Klinton.

Melanija je navodno savetovala svog muža da podnese ostavku dok ne bude kasno i da se dostojanstveno izvuče, jer će kada sve izađe na videlo sigurno biti smenjen, a verovatno će protiv njega biti podignuta i krivična prijava.

Foto: Profimedia/TASS, Tanjug/AP Foto: Profimedia/TASS, Tanjug/AP

Pouzdani izvori navode da se ovaj par stalno svađa i zbog ruskog predsednika Vladimira Putina jer je Tramp sa njim već napravio dogovor da će mu prepusti dominantnu ulogu na Balkanu. Smara da je posle toliko godina za SAD vreme da se povuku iz tog regiona jer više nije u centru njihovih interesa.

To je za Melaniju prosto neprihvatljivo, jer je ona očekivala da će njen muž kada postane predsednik doneti izvestan boljitak Balkanu, posebno njenoj rodnoj Sloveniji.

Foto: Tanjug /AP, Google Maps Foto: Tanjug /AP, Google Maps

Aprilililili i Srećan vam dan šale, i nadamo se da se niste naljutili na nas! A sad nam javite kako su vas još prevarili danas, ili kako ste vi prevarili nekoga! Ako još uvek niste smislili kako – samo im pošaljite neki od naših PRVOAPRILSKIH TEKSTOVA!

 

Daljinac baner

(A.Prilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA