≫ 

"Svi ćemo se vratiti, a Irena nikad neće": Aleksandra je majci ispričala kako je nastradala njena drugarica u fabrici

Niko nije hteo da joj kaže da je Irena preminula, saznala je to iz medija

  • 5

Nišlijka Aleksandra Ranđelović sedela je za istim stolom sa Irenom Ilić (27) kada ih je vozilom udario rumunski državljanin Andrei Karamelea. Aleksandra je iz bolničke postelje u rumunskom gradu Pitešti svojoj majci Slađani ispričala šta se desilo juče ujutro u pogonu fabrike „Leoni“.

Aleksandra je bila sa Irenom kad je poginula: U Rumuniji je patila za rodbinom, želela je da se vrati kući (FOTO)

Prvi snimci i jezivi detalji iz Rumunije, gde je poginula Irena: Vozio je nenormalno BMW, uleteo direktno u 60 radnika (VIDEO)

Otkud srpski radnici u Rumuniji: Irenu (28) su s drugaricama nedavno poslali na obuku, jutros je poginula

- Aleksandra i Irena su sedele zajedno, dok je Branka Gligorijević bila malo dalje. Aleksandra je bila okrenuta leđima vozaču pa nije videla ništa, već je samo čula škripanje guma. Kada ih je udario moja ćerka je izgubila svest, osvestila se u rukama nekog kolege - ispričala je Slađana plačući i dodala:

- Niko nije hteo da joj kaže da je Irena preminula, saznala je to iz medija. Mnogo se potresla zbog njene smrti, upoznale su se na testiranju za posao u „Leoniju“ i od tada se nisu razdvajale. Imala je običaj da kaže: "Irena je moj telohranitelj". Čule smo se više puta telefonom nakon nesreće , Aleksandra stalno ponavlja: "Svi ćemo da se vratimo, a Irena nikad neće".

Printskrin: Observator TV Printskrin: Observator TV

Ona dodaje , da je veče uoči nesreće, dok je razgovarala sa Aleksandrom, čula Irenu kako peva.

- Pitala sam ćerku, ko im to peva. Rekla mi je: "Irena zabavlja društvo, noćas je posebno vesela". Nisam znala tu devojku ali mi je žao kao da je moje dete - kaže ova Nišlijka.

Aleksandra je u Rumuniju otišla 4. februara a njena majka kaže da je očekivala da se vrati do kraja aprila.

Foto: Facebook/Jrena Jlic Foto: Facebook/Jrena Jlic

- Prvo što sam čula o nesreći je da je neki kamion udario u autobus u kojem su bili radnici „Leonija“. Kako sam znala da je Aleksandra u prvoj smeni, nisam brinula jer sam znala da je u to doba već bila na poslu. Zamolila sam mlađu ćerku da pogleda na internetu šta se desilo, kada sam ugledala njeno i lice njenog momka, shvatila sam da je neko zlo bilo - kaže Slađana i nastavlja:

- Aleksandra je sada dobro, urađena joj je magnetna rezonanca i očekujemo je ili večeras ili sutra. Kako mi je kazala, još nije odlučeno da li njeno zdravstveno stanje zahteva da do Niša bude prebačena avionom ili kolima.

Daljinac baner

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mic

    1. april 2017 | 00:47

    Tuga, saučešće porodici

  • Belogradjanin

    1. april 2017 | 06:43

    Iskreno saucesce, dokle smo mi dogurali da idemo kod rumuna da radimo

  • Svetlana

    6. novembar 2017 | 21:06

    Tacno tako svugde ima posla samo nema kod nas u srbiji kod nas nam vrata.zatvaraju pa jurimo tamo gde i stradano jezivo tuga sta reci saucesce porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA