Žalio se na mučninu, temperaturu i bol u stomaku: A onda su mu lekari izvadili neverovatnu stvar koju je progutao pre više od 10 godina

Na iznenađenje svih, sijalica je bila dobro očuvana u čovekovim crevima tokom čitave decenije

  • 0

Doktori u Saudijskoj Arabiji bili su šokirani kada su tokom operacije otkrili sijalicu u stomaku pacijenta. Ona se u telu čoveka nalazila 11 godina, nakon što je ju progutao kao dete.

MISLILA JE DA IMA TUMOR: Ali ono što su joj lekari našli u stomaku je MNOGO GORE!

Dvadesetjednogodišnji Azijat otišao je u hitnu pomoć bolnice "Princ Saud bin Džalavi" u istočnoj El Ahsi, žaleći se na mučninu, bol u stomaku, visoku temperaturu i umor, prenosi "El Viam". ​Nakon što su lekari sproveli niz pregleda, CT skener je otkrio misteriozni predmet u njegovom stomaku.

​Čovek je odveden na operaciju gde su lekari bili šokirani otkrićem da je misteriozni predmet zapravo sijalica, javila je "El Arabija".

On je kasnije rekao lekarima da je sijalicu progutao kada je imao 10 godina. Iznenađujuće, sijalica je bila dobro očuvana u čovekovim crevima tokom čitave decenije.

Foto-ilustracija; FreeDigitalPhotos/sippakorn Foto-ilustracija; FreeDigitalPhotos/sippakorn

Pacijent je zdrav i biće na posmatranju u bolnici nekoliko dana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Sputnjik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA