Pismo srednjoškolke išamaralo region: Dali biste nam noževe i puške da se poubijamo, kao vi pre 20 godina

Kristina Sivonjić, učenica Srednje strukovne škole u Jajcu, objavila je status i, nadamo se, mnoge naterala da se zamisle

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Jeretik
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tuzlak

    03. april 2017 | 19:02

    Prijatelju,tacno je da ima mnogo zlikovaca koje je pravda zaobisla a sto se tice naseg tuzilastva u BIH, oni ne obavljaju svoj pos'o i kad musliman ubije muslimana ili Hrvat Hrvata. Taman da neko ubije i americkog predsjednika, opet bi se ti supci iz tuzilastva ponasali isto. U RS-u je ista prica. Tacno je i da ih ima koji su dobili smijesne kazne za krupne zlocine ali probaj biti objektivan i razmisli koliko je masovnih grobnica pronadjeno u Banjaluci, Prijedoru, Zvorniku, Bijelini, itd. Koliko je njih ucestvovalo u tim zlocinima a koliko ih je osudjeno ? Nemoj da se nadmudrujemo. Mogao bih i ja tebi reci da je kod nas bilo puno vise zrtava, ali takva prepucavanja ne idu nigdje. Svaki normalan covjek, Srbin, Bosnjak ili Hrvat, osudjuje sve te zlikovce i ne pravi od njih heroje. Pogledaj i kakvi su nam ljudi na vlasti u sva tri korpusa, ne zna se ko je veci lopov. Od njih nije ni ocekivati da ucine nesto plemenito ili da pruze iskrenu ruku saucesca, izvinjenja i postovanja prema zrtvama. Vucic je to pokusao i bio je napadnut i je li iko odgovaarao za to ? Ne mozes ocekivati u ovakvoj drzavi da se nesto normalno desi. Ne mozes kriviti mene ili masu postenog svijeta koji sve to osudjuje i kojima je puna kapa svega toga, isto kao sto ni ja ne mogu osudjivati masu postenih Srba koji osudjuju srpske zlikovce. Gdje bi svi Njemci zavrsili nankon Drugog svjestskog rata da su se ponasali ovvako kao sto se mi danas ponasamo ?

  • Teslina naslednica

    02. april 2017 | 22:43

    Imam samo jednu poruku za svu decu na ovom svetu - uvek se trudite da budete bolji, humaniji i uspesniji od svojih roditelja, i znajte da i od najboljeg uvek moze bolje.

  • Wien

    02. april 2017 | 19:26

    Dijete drago...mene su jednom presvukli sa tzv bratstvom i jedinstvom...opekao sam se da me rane jos bole...nikada vise...za vijeke vijekova...ne dijelim ljude po boji koze vjeri i naciji ali hvala lijepo....trazili ste gledajte...da se ne bi opet za par godina ponovilo zlo (kojeg je bilo na svim stranama)najbolje da zivimo kao dobre komsije a ne kao braca jer to nikada nismo ni bili sto se vise puta kroz istoriju pokazalo...pruzicu ruku svakome ko trazi pomoc ali srce nikada vise...svako dobro u zivotu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA