Drama na izricanju presude Dušanu Buhi: Ubio je novosadskog narko-bosa, sad ga je stigla kazna! (FOTO)

Škrbić je ubijen u novosadskom restoranu „Gondola“ u maju 2014. godine

  • 7

Dušan Buha (26) osuđen je danas na 18 godina robije zbog ubistva novosadskog narko-bosa Vojislava Škrbića, a njegov brat Miloš na 15 godina robije zbog pomaganja u tom ubistvu.

Sve o Vojislavu Škrbiću, čoveku koji je ubijen u obračunu u Novom Sadu (FOTO) (VIDEO)

Presuda Dušanu Buhi koji se od početka suđenja nalazi u pritvoru i njegovom bratu Milošu Buhi koji je u bekstvu, izrečena je danas u novosadskom Višem sudu.

Sud je utvrdio da je Dušan Buha ubio Škrbića hicima iz pištolja, a Miloš mu je pomogao tako što je prvi u restoranu prišao Škrbiću i počeo sa njim da razgovara, nakon čega ga je Dušan upucao.

Podsetimo, prošle godine je Apelacioni sud naložio ponovno suđenje u ovom slučaju, ali je kazna nakon današnje presude ostala ista, pošto je Miloš dobio 15 godina robije, a Dušan 17 godina za ubistvo i dve godine za neovlašćeno nošenje oružja, što je preinačeno u jedinstvenu kaznu od 18 godina zatvora.

Foto: Facebook/vojislav.skrbic Foto: Facebook/vojislav.skrbic

Tokom suđenja Buha se branio da nije imao nameru da Škrbića ubije, već da je pucao u njegu u strahu, a kazao i kako se plašio Škrbića, koji mu je, po njegovim rečima ranije pretio.

Škrbić je ubijen u novosadskom restoranu „Gondola“ u maju 2014. godine. Tada je pred gostima Dušan u njega ispalio dva hica, nakon čega je za bratom pobegao iz lokala.

Vojislav Škrbić bio je jedan od čelnih ljudi novosadskog podzemlja, a pre ubistva preživljavao je atentate, od kojih je najpoznatiji onaj iz 2012. godine, kada je ranjen u grudi ispred kluba „Zam“. Na njega je kasnije pucao i u Kaću.

Foto: Facebook/vojislav.skrbic Foto: Facebook/vojislav.skrbic

Vojislav Škrbić bio u dobrim odnosima sa mnogim poznatim ličnostima sa estrade, iz sveta sporta i biznisa. Služio je zatvorsku kaznu od 11 godina zbog naručivanja ubistva, ali i pokušaja ubistva. Slovio je za jednog od glavnih organizatora distribucije heriona u Novom Sadu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giga

    3. april 2017 | 16:07

    33 godine zatvora za ubistvo narko dilera, a za ubisto normalnog coveka od 5-10 godina najvise :)

  • Crnogorac

    3. april 2017 | 14:50

    Ovi i treba da robijaju ali ne vidim neku štetu sto nema narko dilera koji truje ljude po NS...

  • Gazda

    3. april 2017 | 14:17

    Tamo gde je zavrsio tamo mu je i mesto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA