Prvi put je ubio s 15 godina: Milan je petostruki ubica iz Beograda, na pomen njegov imena i sudije se stresu! (FOTO)

Policija je uspela da spreči Ugarkovića u pokušaju da iskoči kroz otvoren prozor iznajmljenog stana na 13. spratu

  • 8

Milanu Ugarkoviću (32) zvanom Mali Ugar će sutra biti izrečena presuda Višeg suda jer je osumnjičen zbog ubistva Jovice Jankovića 2013. u Batajnici. Takođe, okrivljen je da je 27. maja 2002. godine, u beogradskom naselju Košutnjak, sa više projektila iz pištolja ubio dvojicu muškaraca, zbog nesuglasica oko podele plena, nakon izvršenog razbojništva.

UHAPŠEN MALI UGAR: Optužen je za ubistvo trojice muškaraca, dve godine trajala potera za njim

Ugarković je osumnjičen da je 24. marta 2013. godine, u Batajnici, nakon kraće verbalne rasprave ispalio jedan projektil u Jovicu Jankovića (33) i ubio ga. Okrivljen je i da je ubio dvojicu prijatelja Nenada Starčevića i Predraga Dimića zbog nesuglasica oko podele plena nakon izvršenog razbojništva.

Bio je dve godine u bekstvu, a uhapšen je po poternici Višeg suda u Beogradu.

Naime, tri dana pre dvostrukog ubistva, Mali Ugar, Dimić i Starčević upali su u kladionicu “Zona sreće” u Ulici Milutina Ivkovića i uz pretnju pištoljem od kladioničara oteli novac. Pritom su radi zastrašivanja ispalili nekoliko hitaca, ali niko nije povređen. Kada su uzeli novac, razoružali su radnika obezbeđenja, od vlasnika kladionice oteli džip “mercedes”, novac i mobilni telefon, pa pobegli.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Odbegli Ugarković imao je svega 15 godina kada je osuđen zbog ubistva Džemaila Demirovića 1998 godine. Već 2001. pobegao je iz vaspitno-popravnog doma u Kruševcu, posle čega je počinio više krivičnih dela razbojništava, nanošenja teških telesnih povreda, nošenja oružja i napada na policajca.

Ugarković je osumnjičen i da je 2. decembra 2001. sa dvojicom pajtosa prilikom razbojništva ubio Radeta Petkovića.

Pripadnici MUP-a su istovremeno uhapsili Ivana Terzića (27) iz Beograda, koji se tereti da je Ugarkoviću u vreme bekstva iznajmljivao stanove za skrivanje i donosio mu hranu i novac.

Oni su prilikom hapšenja uspeli da spreče Ugarkovića u pokušaju da iskoči kroz otvoren prozor iznajmljenog stana na 13. spratu.

Kod osumnjičenih su prilikom hapšenja pronađeni pištolji CZ 99 i „smit i veson“, kao i više komada puščane i pištoljske municije. Ugarković je, po rešenju o određivanju pritvora Višeg suda u Beogradu, priveden u Okružni zatvor u Beogradu.

Foto: Profimedia/Caia Image Foto: Profimedia/Caia Image

Milanov otac Dragan Ugarković Ugar ubijen je u do danas nerasvetljenoj sačekuši novembra 1999. ispred “Fontane” u Novom Beogradu, a ubica mu je ispalio više od deset hitaca iz “kalašnjikova” u glavu i grudi dok je sedeo za volanom svog “golfa 2”.

Stariji Ugarković bio je dobro poznat policiji. Izvesno vreme je proveo u Legiji stranaca, a 1988. godine je uhapšen zbog ubistva jednog mladića, ali je uspeo da pobegne u Nemačku. Tamo je uhvaćen i deportovan u SFRJ, na odsluženje kazne u „Zabeli“, gde je radio na zatvorskom dobru i uspeo da pobegne traktorom. Skrivao se do 1996. godine, kada ga je prepoznao jedan inspektor, uhapsio i poslao na dosluženje kazne.

Policija je u aprilu 2016. u Krčedinu u zakopanom buretu našla arsenal oružja, za koji je utvrđeno da pripada krimi-grupi Milana Ugarkovića (33). Zaplenjeno je 28 pištolja i pušaka.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Retardi

    3. april 2017 | 16:04

    Sve sudije i tuzioce koji su mu do sada sudili i sve sudije i tuzioce koji se "tresu" pod hitno na robiju!!!

  • Jagodinac

    3. april 2017 | 22:18

    Decko je neoopravljiv. Da je Tito ziv on bi odavno zavrshio pred streljackim strojem. Ali ovako mozda ce dobiti nanogicu. Do sledeceg ubistva na koja smo oguglali.

  • Jas

    3. april 2017 | 16:35

    Dozivotna za takvog zlotvora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA