≫ 

Doživotna kazna za maloumnika koji je ubio sina (7) i njegovim telom nahranio svinje

Uvereni su da je mališan umirao u strašnim mukama, od gladi

  • 3

Majkl A. Džouns (46) iz Kanzas sitija u SAD osuđen je zbog ubistva svog sedmogodišnjeg sina, a monstruozni zločin još je strašniji jer je njegovim telom nahranio svinje.

UŽAS: Bolesnik oteo devojku, ubio je, pa je mrtvu silovao!

On je u petak proglašen krivim za prvostepeno ubistvo malenog Adriana Džounsa, čiji unakažen leš je pronađen u štali koju su iznamljivali bračni par Džouns (dečakov otac i maćeha Heder), preneo je Kanzas city Star.

- Dečak je bio zanemaren, zlostavljan i zapostavljen, a na kraju i ubijen - rekli su iz policije.

Uvereni su da je mališan umirao u strašnim mukama, od gladi.

Prema dokumentaciji suda, Adrian je umro između 18. septembra i 4. oktobra 2015. godine, ali je pronađen tek mesec dana kasnije.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

DNK analiza potvrdila je da se njegovi ostaci nalaze u štali na imanju ove porodice, a ta scena okarakterisana je kao "jedna od najstrašnijih" koje su agenti videli u svojoj karijeri.

Dečakova baka Džudi Konvej rekla je novinarima da je učinilo srećnom to što će zlikovci ostatak života provesti iza rešetaka.

- To neće mog unuka vratiti nazad,ali se osećam stvarno dobro znajući da nijedno od njih dvoje neće biti u prilici da ponovo naudi nekom detetu - izjavila je ona.

Heder Džouns je osuđena na 25 godina zavtorske kazne zbog ubistva, ali joj je dodato još pet godina zbog zlostavljanja dece.

(Telegraf.rs / Nypost)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    3. april 2017 | 22:31

    Smrtna kazna je malo!!!!!!

  • Ja

    3. april 2017 | 22:48

    Doživotna robija je ukinuta kod nas, ali volim kad čitam da postoji u SAD (da se naši "ludaci" boje šta ih čeka kad dođu zakon i red)

  • Влајко

    4. april 2017 | 00:02

    Мали анђеле Царство ти небеско.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA