Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Evro je na svetskom tržištu zabeležio dvonedeljni minimum, a kako konstatuju svetski analitičari, to što je pao preko jedan odsto u odnosu na dolar je najlošije kretanje evropske valute u poslednjih sedam nedelja.

Isti trend prisutan je kod nas, pa je sa prvim danima aprila, dinar samo jačao, ali sudeći po ekonomskim analitičarima, takav trend neće potrajati.

Okrutnost nad životinjama ponekad više zgrozi i stegne srce nego nasilje nad drugim živim bićem. Česti su slučajevi monstruoznih iživljavanja nad ovim nedužnim bićima koji su puni ljubavi. Jedno od najnovijih dogodilo se u Šapcu.

Više o ovom incidentu pročitajte OVDE.

Ruski istražni komitet potvrdio je da je ustanovljen identitet bombaša-samoubice koji je detonirao bombu u metrou između stanice kod Tehnološkog instituta i Senaja Plošad stanice u Sankt Peterburgu.

Neki od demonstranata koji su se okupili sinoć ispred Doma narodne skupštine bili su u vidno alkoholisanom stanju, postali su nasilni i uništili su “Srpski zid plača”, pano sa slikama stradalih i nestalih na Kosovu i Metohiji.

Više o protestu pročitajte OVDE.

Nataša Babić (23) iz Pančeva je dokaz da su stjuardese jedne od najpoželjnijih žena na svetu. Sada, zahvaljujući društvenim mrežama, možemo da vidimo kako zaista izgleda život ove dame.

Hip-hop mogul i producent Merion “Sjudž” Najt svedočio je da je on bio stvarna meta vozača koji je 1996. godine ubio repera Tupaka Šakura, te da su njegova bivša žena i šef obezbeđenja “Death Row Records-a” stajali iza organizacije ovog ubistva.

Više o ubistvu pročitajte OVDE.

Kao što je poznato, pre svoje solo karijere kao pevačice, koja je počela pre 10 godina, Sandra Afrika sarađivala je sa Miletom Kitićem, a sa njim nastupala kao plesačica. Gostujući u IDJHOT specijalu, ona se osvrnula i na svađu koju je navodno imala sa ovim folkerom.

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale ABA lige. Crveno-beli su u meču odluke pobedili Budućnost iz Podgorice sa 82:59.

Više o utakmici pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA