Šok-ispovest striptizete Kristine Ferari, koja radi kao prostituka: Volim svoj posao, seksam se sa političarima svakodnevno!

- Šta to ima loše, svi to rade. Znam da je protivzakonito, ali slobodno neka me uhapse ako će to da pomogne da se prostitucija legalizuje, priča ova žena

  • 7

Beogradska striptizeta Kristina (30) otvoreno priznaje da se bavi prostitucijom već godinama i zalaže se za legalizaciju najstarijeg zanata u Srbiji. Ona je u svojoj ispovesti priznala kako svakodnevno ima seks z anovac sa muškarcima svih profesija, od advokata, preko lekara do političara.

Pre 17 godina bila je KRALJICA striptiza, a Branka Blek Rouz danas ima 44 godine i izgleda SKROZ DRUGAČIJE! (FOTO)

50 STRIPTIZETA PLESALO NA SAHRANI POLITIČARA: U kilometarskoj koloni egzotične devojke se uvijale kao na najluđoj žurci (VIDEO)

Svesna je, kaže da je ono što radi protivzakonito, ali je spremna da robija ako će to doprineti da njen zanat postane legalan.

Kristina je, inače rođena kao muškarac, a pre nekoliko godina je promenila pol. Ona se pored prostitucije bavi i striptizom, i trudi se da ta dva razdvoji:

Printskrin: Youtube/In Production Official Printskrin: Youtube/In Production Official

- Sebe zovem seks-radnicom i ne stidim se da to kažem.  Ja se ovim bavim već nekoliko godina, ovaj posao je oduvek postojao i ja ga radim. Uvek se trudim da stvari razdvajam - kaže Kristina.

Ona stalno dobija pozive da nastupa na privatnim proslavama, žurkama i momačkim večerima, i tada traži samo da se izjasne da li žele striptiz ili seks.

Printskrin: Youtube/In Production Official Printskrin: Youtube/In Production Official

- Radim u zatvorenom krugu ljudi, na preporuku. Radim samo sa elitnom klijentelom, po hotelima i stanovima. Na ulicu ne izlazim i nemam ničiju zaštitu, sama radim - priča ona.

Kako sama kaže, da se dobar glas daleko čuje, ona je pravi dokaz. Pokaže se dobro, pa je klijenti dalje preporuče.

- Imam čak i svoj sajt, ne krijem se. Znam da je ono što radim nezakonito, ali mi zakon ne moze nista sve dok me ne uhvate na delu. A ja se veoma dobro cuvam i znam sta radim - objašnjava Kristina.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA