≫ 

Hit na carini: Otvorili gepek, unutra našli telefone iz prošlosti

Službenici su pregledali automobil kojim je, na relaciji Budimpešta-Skoplje, sam putovao 53-godišnji državljanin Mađarske

  • 4

Carinici su na graničnom prelazu Horgoš sprečili jednog putnika u pokušaju da prokrijumčari gotovo 30 raznih mobilnih i fiksnih telefona.

 

Carinik je prišao "BMW"- u radi rutinske kontrole. Vozač je rekao da nema šta da prijavi, a onda su mu rekli da otvori gepek. Usledio je ŠOK (FOTO)

 

Prekršaj je otkriven juče prilikom ulazne kontrole, kada je detaljno pregledana "škoda superb" mađarskih registarskih oznaka.

 

Tim automobilom je, na relaciji Budimpešta-Skoplje, sam putovao 53-godišnji državljanin Mađarske.

 

On je carinicima prethodno rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu.

 

Međutim, detaljnim pregledom je u torbi iza vozačkog sedišta i u prtljažniku pronađeno ukupno 24 telefona, među kojima dve "alkatel" telefonske sekretarice, četiri fiksna telefona "v-teh" i 18 mobilnih telefona "bea-fon", saopštila je Uprava carina.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir Ca

    6. april 2017 | 19:32

    Svaka im cast! Ja bih im orden dao! Mislim, takva zaplena, sad ce sigurno da nam krene bolje! Pozdravljaju vas Karic i Dinkic!

  • Djak

    6. april 2017 | 21:58

    za pohvalu....tu je sigurno bilo 20 evra vrednosti robe po cenama sa buvljaka.....da nije smesno bilo bi zalosno.....i to je njihova vest?

  • DR

    6. april 2017 | 21:19

    Budale ne shvataju da je u autu iza prošlo stotinak najnovijih iphona i Samsunga! !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA