Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Nisu sve utegnute devojke atraktivan izgled stekle u teretani ili na aerobiku. Ima i onih koje su se zategle radeći poljoprivredne radove.

Nemačka policija je u saradnji sa kolegama iz Austrije napravila novi foto-robot ubice koji je u Nemačkoj i Austriji ubio dve žene gotovo na isti način na koji je usmrćena pevačica Jelena Marjanović prošle godine, i nudi nagradu od 28.000 evra za nove informacije, piše Alo.

Više o ovoj informaciji pročitajte OVDE.

Sutra se praznuje jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika Blagovesti, dan kada je arhangel Gavrilo javio Bogorodici da će roditi Isusa Hrista.

Snažna eksplozija dogodila se u stambenoj zgradi u Sankt Peterburgu.

Više o ovom incidentu pročitajte OVDE.

Luka Maksimović, u narodu poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, dobio je ponudu od Milomira Marića da uđe u “Parove“. Međutim, trećeplasirani na nedavno završenim predsedničkim izborima u Srbiji ju je odbio.

Oni koji prate seriju “Sinđelići” upoznali su sa likom Jefimijine majke Anđelije. Mnogi se se pitali ko se zapravo krije iza ove uloge, a verovali ili ne, tumači je muškarac. I to jedan poznati srpski glumac.

O tome ko je glumac koji tumači ovu ulogu, pročitajte OVDE.

Najlepši i najmoderniji stadion za atletiku u Srbiji biće izgrađen u Smederevu i to u okviru smederevske tvrđave.

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč evroligaške sezone u Istanbulu u petak (19.00) u Istanbulu protiv Darušafake.

Vipe o utakmici pročitajte OVDE.

Pevač Aca Lukas, koji će 29. aprila održati koncert u “Kombank areni”, otkrio je za Telegraf detalje spektakla koji priprema, a u “Areni” će biti i Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović.

Više o koncertu pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA