≫ 

Bolesnog starca opljačkali pa brutalno ubili: Detalji horor tragedije u Vrdniku

- Živeo je od penzije, a voleo je da sačuva koji dinar. Prvi put kada su ga opljačkali pre četiri godine rekao nam je da je imao dosta ušteđenog novca - priča jedna od rođaka Mladena Ilkića (78) iz Vrdnika koji je u četvrtak opljačkan i brutalno ubijen

  • 3

Mladen Ilkić (78) iz Vrdnika kod Novog Sada brutalno je pretučen, opljačkan i ubijen u svojoj kući, a on je na meti razbojnika bio i pre četiri godine, pa rođaci sumnjaju da su ga iste osobe i sada napale.

Scena kao iz horor filma: Sin ušao u kuću i zatekao mrtvog oca vezanog ispod kreveta

Pljačkaši su u četvrtak uveče upali u njegovu kuću, vezali ga i batinama naterali da im kaže gde krije novac.

- Pokojni Mlađa živeo je sam. Ima sina, koji ga je pronašao, i ćerku. Živeo je od penzije, a voleo je da sačuva koji dinar. Prvi put kada su ga opljačkali pre četiri godine rekao nam je da je imao dosta ušteđenog novca - priča jedna od Ilkićevih rođaka.

Ona dodaje da je nesrećni starac bio bolestan.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Šlogirao se pre nekoliko godina i slabo se kretao. U sredu smo se videli poslednji put. Popričali smo i otišao je kući. U četvrtak mu je došao sin iz Rume da ga obiđe i donese mu lekove. Još na ulazu u kuću shvatio je da se nešto desilo, stvari su bile ispreturane. Otiaš je do komšija i rekao da zovu policiju, i da traži oca. Pošto ga nije našao, ponovo se vratio u kuću. Tada je shvatio da mu je otac vezan i da je krevet zapravo bačen na njega - priča rođaka.

Mladen nije davao znake živote.

- Policija je ubrzo stigla i zvala Hitnu pomoć, ali nažalost, bilo je kasno. Ruke su mu bile vezane na leđima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA