Trampova ratna soba: Namršteni Donald i fotka iz ćoška prostorije koju je nemoguće prisluškivati

Fotografiju je objavio portparol Bele kuće Šon Spenser

  • 9

Baš kao što ste to možda imali prilike da gledate u američkim filmovima i serijama, i Donald Tramp ima takozvanu sigurnu, ili bolje rečeno, ratnu sobu, odakle komanduje vojnim operacijama.

Tramp se kockao kada je bombardovao Siriju, ali neće biti rata sa Rusima: Ovako gleda na krizu Miroslav Lazanski

Fotografija koja slama srca: Krik oca koji na rukama nosi mrtve blizance."Tihi ubica" ih je ugušio, naš dom je postao mrtvačnica (FOTO)

Prvi ozbiljan napad otkako je došao na mesto predsednika, bombardovanje sirijskog aerodroma, Tramp je pratio iz ratne sobe na svom imanju na Floridi. Kao što se može videti na fotografiji, predsednik SAD namrštenog lica, sa najbližim saradnicima, je pratio uživo prenos napada SAD.

Fotografiju je objavio portparol Bele kuće Šon Spenser. Soba je tako opremljena da je nemoguće prisluškivati iz nje, nadzirati, niti informacije mogu da odlaze odatle.

I Obama je imao svoju ratnu sobu, ali u Beloj kući je pratio likvidaciju Osame bin Ladena.

Podsetimo, Amerikanci su sa dva razarača iz Sredozemlja ispalili krstareće projektile na bazu odakle je, kako tvrdi Tramp, izvršen napad hemijskim oružjem.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giks

    8. april 2017 | 12:19

    Jeste mangupi olosarijo.

  • MOMO

    8. april 2017 | 12:34

    Ako je amerima ovo ratna soba,onda se propalo!

  • XYH

    8. april 2017 | 13:25

    Hahaha , zna se ko je glavni ovde, niko iz ove sobice bez aminovanja, senata , ne sme da zucne.A vidite li ovde Rotsildove ili Rokfelerove? Ne, ok ovo je onda grupa sluga koji samo eto , formalno pricaju sta im kazu gazde, ova sobica nije dovoljna ni za jednu ozbiljniju konferenciju.Ovo je sve gluma, zna se ko rezisira sve predstave.Tako da, Rotshildi su glavni i u svetu a pogotovo u Usa.Sve ovo je mazanje ociju, nama kao da se fasciniramo Usa i Rusijom, sve je to prasina kako Magus kaze, ceo svet mora da pohapsi Sorosa, Rotshilda, Rokfelera, Morgana, Medici , Hozenkrojcere, Hannovere, Romanove, i jos ima porodica koje u ime politicara , odlucuju o sudbini sveta.No, kako objasniti 85 posto populacije ovo, vecina ljudi nije ni culo za Bilderberg grupu , kao ni za Trilateralnu komisiju.Ljudi, mi smo ovce i to kakve, sisaju nas par hazarskih matoraca , sprdaju se sa svima nama.Jedino resenje za rusenje "Amerike Hazarstana" , je da se lepo udruzimo svi i granatira rezidencije Rotshilda, Rokfelera, ali posto je to u rangu naucne fantastike, onda cemo se jos "cerati" sa Rusko Americkim "svadjama".Novac je zlo, a najvece zlo je to da su lazni Jevreji prevarili svet da nisu poslanici , djavola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA