≫ 

Osnovac iz Uba hospitalizovan zbog teških povreda vilice, i nije prva žrtva vršnjaka koji prebija drugove iz čista mira! (FOTO)

Policija je, u prosustvu roditelja, saslušala učenika S.M., a on je negirao da je namerno udario vršnjaka, već je tvrdio da su se posvađali oko korišćenja tobogana u parku pored škole, kao i da ga je udario u samoodbrani

  • 16

Učenik šestog razreda ubske OŠ „Milan Munjas“ N.T. (12) iz Crvene Jabuke završio je u Kliničkom centru u Beogradu, sa teškim povredama vilice, koje mu je naneo vršnjak S.M., učenik drugog odeljenja VI razreda iste škole. Ovaj dečak je četvrta „žrtva“ ovog problematičnog deteta, koji je naneo povrede još trojici đaka te ubske škole. Kako saznajemo, incident se dogodio na velikom odmoru, kada su šestaci, otišli po doručak do obližnjeg kioska.

Drama koja nema kraj: Beba iz Uba koju je otac bacio na pod PONOVO u kritičnom stanju

SKROMNI HEROJ OD 14 GODINA: Nemanja je pobedio rak, sada želi samo da dobije LOPTU (FOTO)

- Moj sin je drugo dete koje je završilo u bolnici zbog istog dečaka. Ispričao mi je da ga je taj šestak provocirao dok su sedeli u parku blizu škole i doručkovali. Pošto nije hteo da se svađa sa njim, krenuo je ka školi. U jednom momentu ga je taj dečak pozvao i on se okrenuo. Tada ga je udario pesnicom i slomio mu vilicu. Mom detetu su konstatovane teške povrede i nakon zbrinjavanj u valjevskoj bolnici, prebačen je u Beograd, gde mu je operisana vilica - ispričala je majka povređenog dečaka Mira Tanasijević.

Foto: OŠ „Milan Munjas“ Foto: OŠ „Milan Munjas“

Kako saznajemo, policija je, u prosustvu roditelja, saslušala učenika S.M., a on je negirao da je namerno udario vršnjaka, već je tvrdio da su se posvađali oko korišćenja tobogana u parku pored škole, kao i da ga je udario u samoodbrani.

Direktorka ubske škole Živana Baratović kaže da su oni preduzeli sve neohodne mere i da je protiv dečaka pokrenut disciplinski postupak.

Kako saznajemo, u policiji su podnete ranije tru prijave protiv ovog dečaka zbog vršnjačkog nasilja u poslednjih godinu i po dana. Dva puta je istog dečaka udario nogom, dok je jednom učeniku polomio prst.

Daljinac baner

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    11. april 2017 | 09:48

    Pa izgleda da se nasilnici stite k'o beli medvedi. Sta jos treba da se desi,da ubije nekog,pa da se reaguje. Ako se na nasilje ne odreaguje-znaci da se podrzava!

  • vlada

    11. april 2017 | 09:15

    igrom slucaja,moj mali je lezao sa ovim decakom na klinickom,i upoznao sam mu mamu i njega. mali je sladak kao secer,bucko.... deluje da ne bi ni mrava zgazio. a inace,dodajte u tekst,da se doktori slazu da je ovaj drugi morao da upotrei i kamen ili nesto drugo tvrdo,da bi mu tako slomio vilicu!!!!!! kazne za roditelje tog malog,i da drzava nadje nacin da prevaspita buduce kriminalce i ubice! sutra ce nastradati neko drugo dete!

  • sanja

    11. april 2017 | 14:19

    To je sin mog muza, dete koje ni mrava ne bi zgazilo. Moj sin je takodje bio tu i sve je video. Nasilnik ga je udario pesnicom u kojoj je imao kamen. Dete je trpelo prvo gurkanje. Kada je pokusao da se povuce bez da udje u radpravku ovaj ga je zviznuo iz sve snage. Toliko da su ava deca pobegla. Sav je bio krvav. Proslw godine je nasilnik iz cista mira slomio ruku starijem decaku nasem komsiji i uceniku iste skole. Nikom nista. Ko ga bre to stiti. Podrzacu bivseg muza i njegovu zenu u tuzbi. Ovo je nevidjen skandal. Detetu je slomljena vilica na dva mesta. Nasa deca prezivljavaju pakao od strane tog malog nasilnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA