Čudo u Banjaluci na Veliki utorak: Ikona Svete Trojeručice proplakala? Nikola gledao kako se slivaju čudesne kapi

Iz ikone curi žuto ulje prijatnog mirisa koje se sliva niz zid

  • 21

U jednom stanu u Banjaluci nalazi se ikona Svete Trojeručice, koja prema rečima Nikole Vojvodića mirotoči.

Čudo u hramu u Jerusalimu: Vernici fotografisali Hristove otvorene oči na Svetom krstu na Golgoti, strahuju da je to loš znak (FOTO)

Prema njegovim rečima, još od sinoć iz ikone curi žuto ulje prijatnog mirisa koje se sliva niz zid. Trag počinje tačno ispod ikone, dok je poleđina suva, piše "atvbl.com".

- Odjedanput sam osetio neki fin miris, neobični miris. Nisam znao o čemu se radi, šta se dešava i kasnije sam pogledao ovamo i video da se niz ikonu sliva nešto kao ulje, da mirotoči ikona. Onda je to krenulo malo jačim mlazom i krenulo je niz zid - kaže Nikola.

Ikonu je kupio pre 15-ak dana od ikonopisca iz crkve Svete Trojice. I pre su mu se dešavale slične stvari, ali na manjim ikonama, pokoja kap na koju nije obraćao pažnju. Nikolina majka priznaje da je sin veći vernik od nje ali da se i sama začudila kad je videla, kako kaže, čudo sa Trojeručicom.

- Prvo nisam verovala, rekla sam ma daj Nikola i tebe i tvojih gluposti i onda nakon sat, sat i po, koliko je već bilo, ja sam ušla i ne mogu da verujem. Onda sam se i prepala. Iskreno govoreći, ja verujem da postoji veća sila, ali baš ovo, čudno mi je, jednostavno zatečena sam. Ne znam šta da kažem za ovo - kaže Senka Miličević, Nikolina majka.

A kako izgleda Nikolina Trojeručica i trag od mire na zidu, možete pogledati OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocajnono pero

    12. april 2017 | 14:29

    Kada procitaju moj komentar neki ce se podsmevati i rugati, ali ja im unapred prastam. Kada bi ucili pravu istoriju saznali bi da mi nismo Sleveni. Mi smo Venjamini. Majka Isusa Hrista pripadala je plemenu Venjamina. Sv.Jovan Krstitelj je Srbin. Nemanjici su vukli lozu od Venjamina i Stefanovi sinovi Milutin i Dragutin imali su neke nadprirodne moci. Dragutin je mogao umom da otvara vremenske portale. Zato je borba za KiM od strane pratilaca Satane i zelja da se uniste Srbi i pravoslavlje. Otuda smo mi nebeski narod. Uopste me ne cudi mirotocenje ikona. Samo nas opominju da se vratimo sebi i svojoj veri i da prestanemo prodavati veru za veceru i saku dolara. Svi koji to rade, prodaju svoj narod i veru neka razmisle kada pocnu lose stvari da im se dogadjaju u zivotu.

  • lily

    12. april 2017 | 22:12

    Mnogo smo primitivni.

  • sale1971

    12. april 2017 | 15:11

    Mora da su gulili luk pored ikone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA