Kisling: Tramp od Putina da nauči pravila igre

- Trampov instinkt je da radi sve suprotno od onog što je radio njego prethodnik Barak Obama - smatra bivši američki diplomata Džon Brejdi Kisling

  • 0

Donaldu Trampu nedostaje međunarodno iskustvo i na Moskvi i ostalima je da ga nauče pravilima igre, smatra bivši američki diplomata Džon Brejdi Kisling, koji upozorava američkog predsednika da ne ide u eskalaciju napetosti sa Rusijom.

Tramp je bio "običan milijarder" dok nije postao predsednik: Ima zlatne slavine i kvake, a tek da vidite njegovog FANTOMA (FOTO) (VIDEO)

Tramp bi da porazi teroriste, ali istovremeno i kaže da se sa Moskvom "uopšte ne slaže" (VIDEO)

Kisling za RT kaže da je Trampov instinkt da radi sve suprotno od onog što je radio njego prethodnik Barak Obama.

Prema njegovim rečima, cilj bi trebalo da bude naučiti Trampa, a Rusija mora da uradi više nego dosada da bi objasnila kako međunarodna zajednica može da uradi ono što je potrebno u Siriji.

- Vladimir Putin ima mnogo više iskustva i njegov rival će morati da nauči "pravila igre" - dodao je Kisling.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kisling je jedan iz grupe od preko dvadesetak američkih obaveštajnih veterana koji su potpisali otvoreno pismo Trampu. U tom dokumentu, koji je objavljen nakon što su SAD lansirale rakete na vazduhoplovnu bazu u Siriji, oni su pozvali američkog predsednika da spreči dalju eskalaciju napetosti sa Rusijom zbog Sirije, što bi lako moglo dovesti no nuklearnog konflikta.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA