≫ 

UŽASNA NESREĆA KOD PROKUPLJA: Kamion udario u autobus, vozač na mestu poginuo

U toku je uviđaj pa još uvek nema zvaničnih podataka o tome šta bi moglo da bude uzrok ove nezgode, ali prema nekim prvim informacijama postoji pretpostavka da je najverovatnije vozač kamiona iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu i bočno udario u autobus, na krivini udesno iz pravca Prokuplja

  • 3

Teška saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice izgubilo život, dogodila se jutrosa ulazu u Prokuplje iz pravca Kuršumlije. N. T. (27) iz Prokuplja stradao je, a do nesreće je došlo  u 4.45 sati, kada kamion kojim je upravljao udario u autobus. N.T. je odmah transportovan kolima Hitne službe u prokupačku bolnicu, gde je podlegao povredama.

Alarm u gradovima Srbije: Devojčice se javljaju ginekolozima, a kad ih pregledaju, zaneme od šoka i odmah zovu roditelje (FOTO) (VIDEO)

Buran Vaskrs na jugu Srbije: Pretio pištoljem čoveku, pa pucao u vazduh iz automobila u pokretu

Uviđaj je još uvek u toku, a prema prvim informacijama nastradao je vozač kamiona.

Kako saznajemo, do sudara je došlo je između motornog teretnog vozila „zastava“ prokupačkih registarskih oznaka i autobusa.

Od zadobijenih povreda, preminuo je vozač kamiona čiji identitet još uvek nije saopšten koji je i pored svih pokušaja reanimacije podlegao povredama.

Povređenih lica u autobusu, kako nezvanično saznajemo, nema.

Inače, očevidci kažu da je na mestu nesreće stravičan prizor, a da je kabina zastavinog kamiona potpuno odsečena, a primetna su i oštećenja na autobusu, pa je prava sreća kako niko od putnika nije povređen.

U toku je uviđaj pa još uvek nema zvaničnih podataka o tome šta bi moglo da bude uzrok ove nezgode, ali prema nekim prvim informacijama postoji pretpostavka da je najverovatnije vozač kamiona iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu i bočno udario u autobus, na krivini udesno iz pravca Prokuplja.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnac

    19. april 2017 | 09:59

    Nezgoda? Sta je onda nesreca?

  • CCC

    19. april 2017 | 10:10

    Opet kamioni i kamiondzije....Boze pocinjem ali stavrno da se plasim kada vidim kamion da mi nailazi u susret...I kakvi su to profesionalni vozaci kada najvise ljudi zbog njih ginu...???????????????????????

  • Jezevica

    19. april 2017 | 19:27

    Ja ovde vidim autobus i auto a nigde kamion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA