Ljubavni trougao smrti: Pronašli su Anu mrtvu u šumi jer je ljubavnica njenom dečku postavila uslov - ili ona ili ja (FOTO)

"Ona druga žena postavila mu je ultimatum "ili ja ili ona" i Vilijam je doneo svoju odluku i izabor"

  • 6

Prelepa plavuša nađena je upucana u šumi u Oregonu nakon što je pre mesec dana stigla u Ameriku iz Rusije da bi videla dečka, koji je i uhapšen jer je glavni osumnjičeni za njeno ubistvo.

Ako žena traži da je frizer ošiša i napravi ovakvu frizuru, život joj je u velikoj opasnosti! (VIDEO)

Ana Aleksejevna Repkina (27) čije ime je u javnosti otkriveno tek juče, nađena je 17. aprila u udaljenom delu šume blizu Alsea puta u okrugu Benton, oko 100 kilometara severozapadno od Portlanda.

Veruje se da se lepa Ruskinja doselila u Korvalis u Oregonu u martu kod svog momka Vilijama Čejsa Hargrouva (27), koji je i glavni osumnjičeni da je svoju devojku ubio u "egzekucija stilu" pucavši joj u potiljak.

Ove spekulacije policija je potkrepila sumnjama da su Ana i Vilijam bili u ljubavnoj vezi, ali da je umešana bila i treća osoba i to ženska, te da je u pitanju zapravo tragedija zbog ljubavnog trougla.

Okružna tužiteljka Ejmi Matusko objasnila je da je Vilijam prema njihovim saznanjima živeo sa obe devojke, dok su one živele na dve različite lokacije, te da je on zapravo vodio dvostruki život.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Ona druga žena postavila mu je ultimatum "ili ja ili ona" i Vilijam je doneo svoju odluku i izbor - potvrdila je Matusko.

Vilijam je za sada u pritvoru, bez mogućnosti da plati kauciju, a sledeće saslušanje vezano za ovaj čudan slučaj zakazano je za 26. jun, piše Dejli mejl.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    25. april 2017 | 17:25

    Ja ili ona, moze da znaci i nesto drugo a ne ubistvo.Koja kretencina! Sad ce u zatvoru on biti necija devojka.

  • Mig

    25. april 2017 | 19:11

    Važno je da je Amer, a što je monsrtum (vidi se iz face) to je bilo manje bitno.

  • Milojko

    25. april 2017 | 19:59

    Glupa ruskinja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA