≫ 

Dolijala banda iz Niša koja je presretala i pljačkala vozila: Jurili ljude koji su se vraćali iz tržnog centra i otimali im robu

Ova grupa je pljačkala ljude koji su se vraćali iz tržnog centra i iz automobila im otimala kupljenu robu

  • 1

Niška policija uhapsila je I. I. (20) iz ovog grada zbog sumnje da je tokom ove godine organizovao grupu maloletnika sa kojima je presretao vozače automobila na uglu Šumadijske i Ivana Milutinovića i pljačkao ih.

Nove, spektakularne pljačke u Srbiji: Banditi uskaču u automobile u pokretu i OTIMAJU!

Kako je saopštila policija, ova grupa je na isti način pljačkala ljude koji su se vraćali iz obližnjeg tržnog centra i iz automobila im otimala kupljenu robu.

Hapšenjem osumnjičenog rasvetljeno je sedam krađa i teških krađa na naročito opasan i drzak način u ulicama Ivana Milutinovića, Šumadijskoj ka naselju Medoševac i u Ulici Koste Abraševića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prilikom pretresa kuće u kojoj žive osumnjičeni maloletnici, policija je pronašla i oduzela predmete za koje se sumnja da potiču iz krivičnih dela i to aluminijumske merdevine, motorne testere, brusilice, ispravljač za punjene akumulatora...

- I. I. je po nalogu Osnovog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sproveden tužilaštvu. Protiv maloletnih osoba osumnjičenih da su učestvovali u izvršenju ovih krivičnih dela podnete su krivične prijave u redovnom postupku po nalogu Višeg javnog tužilaštva – saopštava Policijska uprava.

Daljinac baner

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA