NA HORGOŠU JEZIVO: Gužve na graničnim prelazima za kamione, evo kakva je situacija sa putničkim vozilima

Za vreme radova saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji

  • 0

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima za teretna vozila i dalje ima zadržavanja - Batrovci - 10 sati, Šid - 6 sati, Horgoš - 300, Kelebija - 60 i Sremska Rača - 180 minuta. Na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Put od Vrčina do Malog Požarevca ubuduće skoro duplo skuplji

Kako je saopštio AMSS, prave prolećne temperature i više sunčanih intervala doprinose dobroj vidljivosti, a samim tim i sigurnijoj i bezbednijoj vožnji.

Na putevima van većih gradova, vozače očekuje umeren intezitet saobraćaja, ali već od sutra očekuje se osetno pojačanje saobraćaja na gotovo celoj putnoj mreži, prvenstveno na autoputevima, ali i na pojedinim graničnim prelazima što može biti uzrok i nešto dužeg zadržavanja od onih uobičajenih što je i karakteristično za predstojeće prvomajske praznike.

Kako se navodi u saopštenju, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), na deonici kod Hitne pomoći, smer Beograd - Niš, danas će se izvoditi radovi na betoniranju parapetnog zida u okviru projekta izgradnje zida za zaštitu od buke.

Za vreme radova, za saobraćaj će biti zatvorena desna ( zaustavna ) saobraćajna traka.

U toku su pripremni radovi za polaganje završnog - habajućeg sloja asfalta na delu državnog puta I A reda broj 4 (auto-put E-80), na deonici Niš-Dimitrovgrad, deonica 4: Čiflik - Staničenje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Za vreme radova saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Zbog izvođenja radova na izgradnji zida za zaštitu od buke, na državnom putu I A reda broj 1 ( auto-put E-75), na deonici od petlje "Tranšped" do Vrčina, od danas do 5. maja za saobraćaj će biti zatvoren deo naplatne rampe u Vrčinu (uključenje na auto-put), smer ka Beogradu. Alternativni putni pravac je naplatna rampa Tranšped.

AMSS podseća da je od 13. aprila otvorena za saobraćaj naplatna rampa "Vrčin", a da je na snazi poslednja konačna faza radova usled postavljanja signalizacije za probno puštanje naplatne stanice.

Preusmeravanje saobraćaja vršiće se svakog dana do 1. maja.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA