≫ 

Pogledajte borbu komunalaca i prodavca koji se "zalepio" za beton na šabačkom buvljaku (VIDEO)

- Ne može moja mama da mi komanduje, a ne ti. Misli da je bog ako je policajac. Sramota, skandal, izžvljavanje - čuje se od okupljenih i trgovca za koga je rečeno da je izvršio napad na službeno lice

  • 13

Buvlja pijaca u Šapcu bila je u centru pažnje poslednja dva dana zbog svojevrsnog sukoba pripadnika komunalne policije i jednog prodavca polovne garderobe, koji je završen privođenjem.

Šapčanin ležao u zatvoru 5 dana zato što je sedeo ispred svoje radnje - na stolici (FOTO)

Na video snimku koji je u jednom momentu išao i uživo na Fejsbuku i koji je za dva dana pogledalo više od 100.000 ljudi, vidi se kako se komunalci ophode prema čoveku koji je u jednom trenutku i odbijao da se podigne sa zemlje, kao lepkom zalepljen za tle.

- Ćuti, okreni se na leđa i stavi ruke na njih! - komanda je pripadnika komunalne policije koju su mu izdali zbog toga što je navodno izvršio napad na službeno lice, posle čega su ga oborili na zemlju.

Kako se može čuti od revoltiranih građana koji su se zatekli na buvljaku, komunalni policajci su se okomili na čoveka po imenu Nemanja, sedeli mu na glavi i želeli obračun sa njim.

- Ne može moja mama da mi komanduje, a ne ti. Misli da je bog ako je policajac. Sramota, skandal, iživljavanje - čuje se na snimku od trgovaca i okupljenih.

Ubrzo je došla i policija, ali je prodavac na sebi već imao lisice i odvezen je u prostorije Komunalne policije.

Video pogledajte ovde:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rajko

    27. april 2017 | 18:40

    Teror i zlocin nad sirotinjom,diktatura,jadni smo,bolje da nas nema,ovo je ubijanje sirotinje,koju je stvorila drzava.

  • Dori

    27. april 2017 | 18:39

    Kada god gledam komunalnu policiju i njene uhapsenike /uglavnom neke nesrecnike na ivici egzistencije/smuci mi se gde se pokazuje snaga i sila ....a vozovi prolaze...

  • Apple

    27. april 2017 | 18:19

    Ove sve komunalce, poslati u Presevo, Bujanovac i Medvedju da tamo izigravaju silu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA