AKO VIDITE OVOG MOMKA, ODMAH JAVITE POLICIJI: Otišao na razgovor za posao i nestao! (FOTO)

Njegova porodica moli sve ljude koji znaju nešto o njemu da im hitno jave na broj telefona 063/8057-968 ili da se jave najbližoj policijskoj stanici

  • 7

Tražeći posao nestao je još krajem prošlog meseca mladić Ramiz Vejselović. On je otputovao iz Tutina za Novi Sad kako bi se našao sa nekim čovekom koji je nudio posao. Njegova porodica moli sve ljude koji znaju nešto o njemu da im hitno jave na broj telefona 063/8057-968 ili da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Uhapšeni hajduci kod Tutina: Presretali ljude na putu, otimali im pare i dokumenta

Ramizov brat Remza Vejselović tvrdi da je Ramiz otišao u Novi Sad nakon što se telefonom dogovorio sa izvesnim Stefanom oko posla.

- Moj brat je na jednom internet sajtu video oglas za posao. U oglasu je neki Stefan tražio osobe koje bi u Vojvodini čuvale stoku. Ramiz je pozvao taj broj telefona, dogovorio se sa čovekom i 31. marta ujutru je autobusom otišao u Novi Sad - kaže Remza za "Alo".

Kako dodaje, njegov brat se 31. marta oko 12.30 sati javio majci telefonom i rekao joj da mu se čovek iz oglasa ne javlja i da mu ne odgovara na poruke.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- To je bio naš poslednji kontakt sa njim. Više se nije javljao, a mobilni mu je ubrzo postao nedostupan. Evo već skoro mesec dana od njega nema ni traga, ni glasa. Ne znam šta da mislim. Čudno mi je što nam se ne javlja, jer ranije nikada nije imao običaj da ode od kuće, a da nam se ne javi - priča očajan brat.

Iako su Ramizov nestanak prijavili policiji u Tutinu i Novom Pazaru, do danas nisu ništa saznali o njemu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    28. april 2017 | 19:06

    Otisao za Siriju

  • Marijana Bakov

    28. april 2017 | 18:34

    Gospode Boze,na ovakve stvari covek ne moze da bude ravnodusan.Daj Boze samo da mu se nesto nije desilo.U danasnje vreme , ne treba nikome verovati ,mozda je to samo zamka,volela bi da nisam u pravu.Sa druge strane mislim da je sramota,sto policija ni posle mesec dana , ne reaguje.Crno dete sto se ne vrati kuci kada se taj navodni Stefan nije javio na telefon.Srbijo dokle vise da nam deca nestaju?Sramota.

  • Ivan

    28. april 2017 | 15:21

    Daj boze da je dobro svasta ima danas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA