≫ 

Makedonski bezbednjak otkriva: Policija nije znala za nasilne incidente u Skoplju (VIDEO)

U Skoplju jake policijske snage, pod punom opremom za razbijanje demonstracija, štite zgradu Sobranja

  • 2

Policijski službenici će pod zakletvom braniti Ustav Makedonije, štiti teritorijalni integritet i suverenitet zemlje, biti garant bezbednosti za građane i čuvaće javni red i mir, izjavio je danas direktor Biroa za javnu bezbednost Mitko Čavkov.

(BLOG UŽIVO) Zatišje pred buru u Makedoniji? U 19h protesti ispred kancelarije EU, strah od novih sukoba večeras (FOTO) (VIDEO)

Makedonija kao bure baruta: Na isti dan, pre 16 godina, Albanci su izveli najbrutalniji masakr nad Makedoncima (FOTO) (VIDEO)

Telegraf u Skoplju: Trenutno je mirno, ali tenzije rastu. Makedonija strepi kakva noć je čeka! (FOTO SA LICA MESTA)

- Tokom jučerašnjeg dana, nažalost, bili smo svedoci nemilih incidenata u Sobranju i javnost treba da zna šta je istina, policija nije imala nikakva saznanja, niti najavu o nasilnim incidentima - rekao je Čavkov, a prenela je MIA.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Dan nakon upada građana, pripadnika inicijative "Za jedinstvenu Makedoniju" i nasilja u zgradi Sobranja, a nakon izbora Albanca Talata Džaferija za predsednika tog najvišeg zakonodavnog tela, u svim gradovima Makedonije situacija je mirna.

U Skoplju jake policijske snage, pod punom opremom za razbijanje demonstracija, štite zgradu Sobranja.

Šatori, koji su prošle noći postavljeni na travnjaku ispred Sobranja, se uklanjaju.

Građanska inicijativa "Za jedinstvenu Makedoniju" zakazala je za večeras u 19 sati miran protest ispred Kancelarije EU u Skoplju.

Foto: D.Joksič Foto: D.Joksič

U pozivu objavljenom na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, oni su pozvali na protest protv pokušaja, kako navode, ilegalnog izbora predsednika Sobranja i stava EU o pokušaju puča.

Video pogledajte ovde:

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mungos

    28. april 2017 | 22:07

    I oni imaju neobavestenog ko mi nekada koji nije bio uvek obavesten

  • Miki

    28. april 2017 | 21:48

    Nisu znalu kada su imali siptara za direktora koji prelazi na njihovu stranu ovo je odlucno uradjeno jer narod nemoze da bude kriv a policija moze dali namerni ilu ne bilje sto se ovako zavrsilo jer su siptari ocekuvali drugaciji ishod ili da se postave na vlasti a nisu ovo ocekivali vec su zvali dirwktora da ih izvlaci .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA