Erdogan zapretio EU: Turska nije "portir" Unije. Ili otvaramo nova poglavlja ili doviđenja!

- Od sada nema druge opcije do otvaranja poglavlja koje dosad niste otvorili. Ako ih ne otvorite - doviđenja - rekao je Erdogan, dodajući da Turska nije "portir EU'

  • 17

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan poručio je danas Evropskoj uniji da mora da otvori nova poglavlja u pristupnom procesu sa Turskom ili u suprotonom Ankara nema više o čemu da razgovara sa blokom i reći će "doviđenja".

Erdoganova najnovija "čistka": Skoro 4.000 radnika dobilo otkaz! Zabranjene čak i emisije za pronalaženje ljubavnog partnera!

Erdogan je ovo rekao nakon izjave evropskog komesara Johanesa Hana za Rojters da je Turska pod Erdoganom okrenula leđa pristupanju Uniji.

- Od sada nema druge opcije do otvaranja poglavlja koje dosad niste otvorili. Ako ih ne otvorite - doviđenja - rekao je Erdogan, dodajući da Turska nije "portir EU''.

On je to izjavio na ceremoniji proslave njegovog povratka u vladajuću Partiju pravde i razvoja, preneo je Rojters.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I tu mi treba da idemo?

    2. maj 2017 | 16:26

    Ako Turska ide u EU mi treba momentalno da prekinemo sve pregovore o pristupanju toj zajednici.Hocete da zivite sa Turicma?Hocete da vam se turci i albanci nasele i razmile i po Srbiji,da vam pokupuju pola zemlje i da ovo bude albansko-turska drzava?Hocete da vam minareti nicu na svakom cosku i da po ceo dan slusate zapevanje hodze i "alahuekber".Jel to hocete?

  • Nikolas

    2. maj 2017 | 17:10

    TURCI NE JEDITE SE !! VI STE DECENIJAMA BILI PORTIRI BRISELA A MI OTIRACI ALI TOM ZLU OVE GODINE DOLAZI KRAJ -HVALA BOGU I ALAHU!!!

  • ccc

    2. maj 2017 | 16:24

    Bravo. Tako se to radi. A ne kao nas sto tretiraju kao kera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA