Otkriveno ko je udarao ženu kocem do smrti? Među mušterijama u vagonu bili i migranti

Policija ne isključuje mogućnost da je ubica migrant

  • 10

Policija traga za osobom koja je tupim predmetom nasmrt pretukla Ivanu Vučetić (37) u Beogradu, u noći između protekle subote i nedelje, pišu Večernje novosti.

Pronađen krvavi kolac pored ubijene žene u vagonu, priveden mladić: Najnoviji jezivi detalji zločina u Beogradu

Telo žrtve pronađeno je u napuštenom vagonu na Glavnoj železničkoj stanici, gde je ona živela poslednjih sedam dana.

Sumnja se da se bavila prostitucijom, kao i da je zločin počinio neko od njenih klijenata.

Dosadašnji rezultati istrage ne isključuju mogućnost da je zločin počinio i neki imigrant koji je koristio njene usluge. Navodno, oni su joj bili glavne mušterije.

Nagađa se da je možda odbio da joj plati, pa su se posvađali. Na mestu ubistva pronađen je krvavi kolac, pa se zasada sumnja da je Ivana njime brutalno ubijena. Usmrćena je velikim brojem udaraca po glavi i telu.

Telo žene u napuštenom vagonu u nedelju rano ujutru pronašao je jedan mladić. O tome je obavestio neke od radnika na železničkoj stanici.

Prema informacijama do kojih je došla policija, Ivana Vučetić se pre desetak dana uselila u vagon, očistila ga i sredila. Ljudi sa železničke stanice poslednji put su je videli u noći kada je i ubijena. Šetala je između perona.

Ona je pronađena gotovo naga, bez donjeg dela odeće. Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu gde će biti obavljena obdukcija. Ekipa forenzičara beogradske policije dugo je radila uviđaj kako bi otkrila sve tragove zločina, koji bi pomogli da se ubica pronađe i uhapsi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    3. maj 2017 | 11:48

    Policija ne bi tek tako izdala , saopstenje da nisu oni.Medjutim ono sto mene zabrinjava je bezbednost , nase dece od tih istih migranata.Pre neki dan, citam da je jedna majka sela sa detetom na klupu, pored Save ,zena kaze da joj je jedan migrant navalio na dete,zena nije znala kako da reaguje to je ono sto zabrinjava.Sta migrant ima da se mota oko deteta od 5godina?A ovoj nesrecnoj Ivani neka je laka zemlja,kad zivot nije bio.Pitam se da li ce taj isti otac , koji je izbacio iz kuce sada da je oplakuje?

  • Daca

    3. maj 2017 | 09:29

    Pa kada je pronadjen gde i ko je?

  • Paris

    3. maj 2017 | 10:43

    Imamo mi dosta ludaka i bez imigranata... bice sad da koji god zlocin ne mogu da rijese, to su oni. :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA