≫ 

Bela, Aleksandar i Miroslav dobili po 30 godina zatvora za ubistvo deke (94). Da li je to pravda?

Od zadobijenih povreda, pomenuti starac je 16. jula 2013. preminuo u subotičkoj bolnici

  • 10

Apelacioni sud u Novom Sadu pravosnažno je osudio na po 30 godina zatvora Bela Akarijaša (36), Aleksandra Dimovića (34) i Miroslava Vargu (27) jer su 2013. godine u Subotici nasmrt pretukli starca I. M. (94) kojeg su hteli da opljačkaju.

Da li je Slađana naterala maloletnika posle seksa da joj ubije muža: Počinje suđenje veka

U odluci koja je objavljena na sajtu suda, navodi se da su odbijene žalbe okrivljenih i potvrđena presuda Višeg suda u Subotici kojom su osuđeni zbog dva krivična dela razbojništva, krivično delo razbojništvo u pokušaju i krivično delo teško ubistvo.

Oni su osuđeni jer su od maja do jula 2013. godine izvršili pomenuta krivična dela, tako što su upadali u kuće oštećenih osoba koje su tukli i pljačkali.

Od zadobijenih povreda, pomenuti starac je 16. jula 2013. preminuo u subotičkoj bolnici.

U obrazloženju drugostepene presude navodi se da su sve relevantne činjenice i okolnosti vezane za izvršenje krivičnih dela koja se okrivljenima stavljaju na teret pravilno utvrđene.

Što se tiče kazne od po 30 godina zatvora, Apelacioni sud u Novom Sadu je imao u vidu da su optuženi i ranije osuđivani, da su ispoljili bezobzirnost i surovost prema oštećenima, kao i okolnost pod kojima su dela izvršili i težini njihovih posledica.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    4. maj 2017 | 19:12

    I malo je ! Da su to balavci , gde hormoni luduju , ali u tim godinama na smrt prebiti osobu od 94 god. To je zaista užas ...! I kad izađu biće du oko 60 + , ali živi ... Stići će njih Božja kazna ...!

  • Hahahaha

    4. maj 2017 | 18:03

    Malo je ! Oni su opasnost za nasu decu !

  • butcherboy

    4. maj 2017 | 17:27

    i 30 vam je malo? 30 godina zatvora...ne opravdavam ali nije malo nikako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA