≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Garda Vojske Srbije obeležila je danas 187. godišnjicu postojanja, a tim povodom predsednik Srbije Tomislav Nikolić uručio je odlikovanja ističući da ta jedinica uspešno izvršava sve pred nju postavljene zadatke. Opširnije pročitajte OVDE.

U svim srpskim sredinama na centralnom Kosovu od danas po podne ponovo funkicioniše MTS signal za fiksnu telefoniju. Opširnije pročitajte OVDE.

Tijana Jurić (15) iz Subotice, koju je pre tri godine ubio mesar iz Surčina Dragan Đurić, juče bi proslavila osamnaesti rođendan. Zbog statusa njenog oca zadrhtala su i najtvrđa srca.

Obaranje “Plejpena”, jednog od najvećih sajtova sa prikazima seksualnog zlostavljanja dece, do sada je, tokom operacije “Pesifajer”, samo u Evropi dovela do 368 hapšenja ili kažnjavanja osumnjičenih zlostavljača dece, saopštio je Evropol. Opširnije pročitajte OVDE.

Goran Marković i njegov sin Ðorđe (24) iz ivanjičkog sela Pridvorica slaviće 2. maj kao novi rođendan, jer su preživeli susret “prsa u prsa” – sa medvedom.

Tokom nevremena koje je danas oko 17 časova protutnjalo Nišem i okolinom, grom je udario u kuću penzionerke Ljiljane Stojiljković (62) iz sela Donje Međurovo. Nesrećna žena se od požara izazvanog elementarnom nepogodom spasila iskočivši kroz prozor, a kuću joj je spasio komšija Zvonimir Živković koji je ugasio vatru.

Posle skoro stogodišnje tradicije takmičarskog konjičkog sporta u pretsonic, prvi put ove godine galop i kas neće se čuti sa beogradskog hipodroma. Opširnije čitajte OVDE.

Na Halo oglasima je osvanula i više nego primamljiva ponuda za posao! Naime, kompanija koja sarađuje sa velikim brojem ugostiteljskih objekata, restorana, hotela sa pet zvezdica, kao i sa vodećim ketering agencijama raspisala je oglas u kome traži zainteresovane radnike za posao na Malti!

Srpski teniser Novak Đoković dogovorio se sa trenerom Marjanom Vajdom, kondicionim trenerom Gebhardom Fil Gričem i fizitoterapeutom Miljanom Amanovićem da zaključno sa Masters turnirom u Monte Karlu okončaju višegodišnju saradnju.

Da je Tito živ, ovako bi izgledala reprezentacija SFRJ po nacionalnom ključu. Najveće iznenađenje je u napadu! Opširnije čitajte OVDE.

Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Viki Miljković i Marija Šerifović. Jedna od ovih pevačica pre mnogo godina takmičila se u izboru za mis, u kojem je osvojila drugo mesto, tačnije titulu prve pratilje, a sigurni smo da nikada ne biste pogodili o kome je reč!

Matan Vukčević raspametio je žiri, ali i gledaoce šou-programa “Ja imam talenat” neverovatnim talentom koji kod nas nije viđen! Opširnije čitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA