≫ 

"Le Penova bi mogla da izgubi trku zbog 260.000 Albanaca": Albanski mediji upozoravaju da oni neće glasati za nju zbog Kosova! (FOTO)

Naime, kandidatkinja krajnje desnice smatra da je prema Srbiji učinjena nepravda kada je Kosovo proglasilo nezavisnost

  • 40

Albanski mediji objavljuju tekstove u kojima se navodi da bi Marin Le Pen mogla da izgubi predsedničku trku zbog nedostatka glasova Albanaca kojih u Francuskoj živi više od 260.000.

(BLOG UŽIVO) Večeras Evropa očekuje "bombu" u Francuskoj: Makron trenutno vodi, otac nije podržao Le Penovu, Obama se mešao u izbore?!

Razlog što Albanci neće podržati Le Penovu je njen stav prema Kosovu, prenosi Preševa jone. Naime, kandidatkinja krajnje desnice smatra da je prema Srbiji učinjena nepravda kada je Kosovo proglasilo nezavisnost.

Na predizbornom skupu u Parizu ona je istakla da je Kosovo „sveta srpska i hrišćanska zemlja koja je poslednja brana stvaranju nove Islamske države u Evropi“.

Prema Srbima je načinjena ogromna nepravda devedesetih i Evropa je dužna da tu nepravdu ispravi – izjavila je Le Penova.

Printskrin: preshevajone.com Printskrin: preshevajone.com

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA