≫ 

Grom ZAPALIO KUĆU bračnom paru iz Surdulice osumnjičenom za UBISTVO!

Violeta i Mile Ivanov iz Klisure kod Surdulice terete se da su 30. septembra 2016. godine oko 16.30 časova na šumskom putu motkom i kamenjem ubili prvog komšiju Stamenka Golubova (58)

  • 4

Tokom nevremena u Klisuri kod Surdulice, grom je udario i zapalio kuću bračnog para Violete (44) i Milete Ivanović (54) koji se od oktobra 2016. godine nalaze u okružnom zatvoru u Vranju zbog sumnje da su ubili komšiju Stamenka Golubova.

Drama u Nišu: Grom udario u kuću penzionerke, nesrećna žena se spasla skočivši kroz prozor! Od strujomera nije ostalo NIŠTA (FOTO)

Svake godine u Srbiji 20 ljudi ubije grom! Evo kakve su zaista šanse da preživimo udar

Od udara groma, prema pisanju Blica, nedovršena kuća u mahali Grandžina Mahala u Klisuri potpuno je izgorela, jer su od građevine ostali samo zidovi i dimnjaci.

Osumnjičeni Violeta i Mile Ivanov terete se da su 30. septembra 2016. godine oko 16.30 časova na šumskom putu motkom i kamenjem ubili prvog komšiju Stamenka Golubova (58).

Foto: Wikipedia/Denis Apel Foto: Wikipedia/Denis Apel

Ubistvu u zabačenom zaseoku prethodila je žučna svađa između bračnog para Ivanov i Stamenka, koji su zbog neraščišćenih imovinskih odnosa bili u sukobu više deset godina.

Prema svedočenju meštana, Stamenko Golubov nije dozvoljavao komšijama da na njegovoj parceli raskopaju temlju zbog priključka za vodu. Komšije su se često svađale, vređale, tukle i sudile.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fox

    8. maj 2017 | 09:42

    Kakva glupost. Ona baba u Nisu nije nikog ubila pa joj grom zveknuo u kucu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA