Tri mačeta brutalno ubijena, jednome je slomljen vrat: Horor u Nišu, svi strahuju od monstruma (FOTO)

- Jednom mačetu je glava udarena kockastim kamenom, drugom je udarena od beton, a trećem je polomljen vrat - priča Violeta, koja je brinula o mačićima

  • 25

Tri mačeta stara dva meseca brutalno su ubijena jutros, a jednom od njih je čak polomljen vrat. Jeziv prizor je jutros iza zgrade u Mokrančevoj ulici 2 u Nišu zatekla Mirjana Penezić. I od tada se pita koji bi monstrum tako nešto uradio.

E, TO JE LJUBAV: Dva mačeta su ostala bez majke, a onda ih je usvojio njihov najveći neprijatelj (FOTO)

Nišlijka Violeta Stamenko Penezić koja je sa sestrom Mirjanom brinula o macama veoma je potresena i tužna što je neko od građana Niša počinio ovo monstruzno delo, piše Blic.

- Strašno je to što se desilo. Mace su svirepo ubijene. Jednom mačetu je glava udarena kockastim kamenom, drugom je udarena o beton, a trećem je polomljen vrat... Mace nisu ubili ljudi, nego ljudske nakaze. Znam da niko neće da mi kaže ko je to uradio, niti da ih prijavi policiji. Ali kad saznamo, a sigurno ćemo pronaći monstrume, prijaviću ih policiji - ogorčena je Violeta.

Ona dodaje da su čuvale majku mačku kod svoje zgrade, koju su odbacili vlasnici.

- U okotu su bile četiri mace, jedna je uspela da se spase i sad se preplašena krije u dvorištu - priča Violeta.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Nije mi jasno kome su mačići smetali. Sklonište im je uništeno, pomerena im je kutija u kojoj su spavali, a u činiju za hranu su, čak, ubacili ljudski izmet. Mačići nisu nikom prilazili, što znači da su ih ubice pribile u čošak i mučki ubile. Ne mogu da verujem da se ovako nešto desilo u Nišu - ljutito kaže Violeta.

Njena sestra Mirjana priča da je jutros otišla da nahrani mačiće.

- Majka je mjaukala i vodila me iza zgrade. Zatekla sam horor. Tri mace su bile mrtve. Jedno mače je bilo zaglavljeno u rupi, izvukla sam ga, ali ga sada nema. Bojim se da je i ono ubijeno. Nije prvi put da ubijaju mačiće kod zgrade. Mislim da je to neko iz komšiluka, ali nemam dokaza - priča Mirjana.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Prema njenim rečima, videla je kako mačiće štiraju, bacaju ih u kontejner, sklanjaju im vodu leti, a zimi bacaju kutije koje im ostavlja da se ne bi smrzle.

- Ali ovo što se danas desilo je stvarno ljudsko dno - potreseno kaže Mirjana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA