Masakr u luksuznom penthausu: Ugledni doktori pronađeni prerezanih grkljana. Pored njih torba puna dragulja i misteriozna poruka (FOTO)

- Sigurnost u zgradi je na dovoljno visokom nivou da se nezvani gosti ne mogu neopaženo ušunjati, a provale u stanove gotovo su nemoguće jer ulaz čuva obezbeđenje– izjavio je bostonski policijski šef Vilijam Evans za tamošnje medije i dodao kako je na zidu bila ispisana svojevrsna poruka odmazde, ali nejasnog značenja

  • 0

Ugledni američki lekarski par u petak prošle nedelje pronađen je mrtav u luksuznom penthausu u Bostonu. Ruke i noge anesteziologa Ričarda Filda (49) i Line Bolanos (36), koji su radili u prestižnim bostonskim bolnicama, bile su vezane, a grkljani prerezani, piše BBC.

PREOKRET: U vagonu nije ubijena prostitutka nego mentalno obolela žena, koja je tuda tumarala!

Čovek odgovoran za stravičan zločin identifikovan je kao Bampumim Teikseria, koji je nedavno izašao iz zatvora nakon odsluženja osmomesečne kazne za oružanu pljačku banke, ali njegov motiv za okrutno ubistvo nije jasan.

Nedugo nakon što je napadač upao u penthaus, doktor Fild je jednom prijatelju poslao dve SMS poruke, a u jednoj od njih napisao je: 'U stan mi je upao naoružan čovek'.

Pomenuti prijatelj je alarmirao policiju, koja je ubrzo došla u stan gde je zatekla Teikseriu, koji je na njih zapucao. U pucnjavi je povređen pa je prebačen u bolnicu gde je formalno uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava. Nakon pucnjave, policajci su zatekli mrtva tela para koji je bio veren koji je uskoro trebalo da se venča.

Policija je isprva bila uverena da su žrtve poznavale ubicu.

- Sigurnost u zgradi je na dovoljno visokom nivou da se nezvani gosti ne mogu neopaženo ušunjati, a provale u stanove gotovo su nemoguće jer ulaz čuva obezbeđenje– izjavio je bostonski policijski šef Vilijam Evans za tamošnje medije i dodao kako je na zidu bila ispisana svojevrsna poruka odmazde, ali nejasnog značenja.

Foto: Facebook/Richard Field Foto: Facebook/Richard Field

Međutim, kasnije su iz policije objavili da ubica nije poznavao žrtve. Takođe je objavljeno da je na mestu zločina pronađena torba puna dragulja, navodno je pripadala Lini.

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Lina i Ričard uživali su u zajedničkom životu, uspešnim karijerama i učestalim putovanjima.

Foto: Facebook/Richard Field Foto: Facebook/Richard Field

Čime su se i zašto u ovolikoj meri zamerili Bampumimu Teikseriji, još uvek nije razjašnjeno.

BBC navodi i neobičnu pojedinost, a to je da je kobne večeri paru u goste trebalo da dođe doktor Sunil Epen, poznat kao otac deteta koje je ubila britanska dadilja Luiz Vudvard čije je suđenje u Bostonu još 1997. godine privuklo pažnju svetske javnosti.

Lina mu je nekoliko sati pre dogovorene večere otkazala, rekla mu je da se njen partner Ričard ne oseća dobro.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA