≫ 

Doktorka Jasmina pronađena mrtva, nožem je bila izbodena i isečena: Misteriozna smrt profesorke u Skoplju

Imala je povrede od noža po rukama, bile su joj isečene vene, a imala je i ubodnu ranu na vratu

  • 0

Poznata doktorka sa Klinike za nefrologiju i profesorka na Medicinskom fakultetu u Skoplju, Jasmina Masina Spasovska ( 53 ) pronađena je sinoć oko 21 čas mrtva.

Sablasna igrica, PLAVI KIT, stigla na Balkan: Deca dobijaju ove uznemirujuće poruke sa izazovima, poslednji korak je samoubistvo (FOTO) (VIDEO)

Ona je imala povrede od noža po rukama, bile su joj isečene vene, a imala je i ubodnu ranu na vratu.

U prvoj informaciji je stajalo da je anonimni građanin sinoć prijavio policiji da je mrtvu doktorku pronašao u blizini Kliničkog centra “Majka Tereza” u Skoplju.

Kasnije je policija i Osnovno javno tužilaštvo saopštilo da je telo mrtve doktorke, u njenom stanu u ulici Elisie Popovski, nasuprot Kliničkog centra, pronašao njen suprug, koji je pozvao Hitnu pomoć.

Lekari su konstatovali smrt žene, njeno telo je predato na obdukciju, a javni tužilac ovaj slučaj za sada vodi kao “nepoznata smrt”.

- Sa lica mesta su prikupljeni svi materijalni tragovi i dokazi koji mogu da pomognu u istrazi, i oni su dati na veštačenje. Po naredbi dežurnog javnog tužioca, izvršiće se DNK analiza tragova krvi pronađene na licu mesta. Javni tužilac je naredio da se obezbede i eventualni snimci sa video nadzora okolnih objekata. U kontinuitetu se saslušavaju osobe koje bi mogle pomoći u rasvetljavanju ovog događaja, stoji u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva - saopštila je policija.

MUP je najavio da će više detalja o ovom slučaju saopštiti kasnije, a s obzirom na karakter povreda, deo lokalnih medija navodi da policija sumnja da je doktorku Jasminu Masin Spasovsku ubio njen suprug.

Daljinac baner

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA