Detalji pada u Studentskom domu: Džeriju se zaglavio ključ, pa je s prozora skočio na terasu. Tad je počela drama!

Mladić je zadobio povrede šaka i podlaktica

  • 12

Mladić V. Ž. (24), poznatiji kao Džeri, teško je povređen kada je pao sa prozora Studentskog doma "Slobodan Bajić", jutros oko 3 sata, dok je trajala studentska žurka! Kako saznajemo, nezgoda se desila kad je prelazio u svoju sobu.

Mladić pao sa prozora Studentskog doma: Teško je povređen, hitno prevezen u Urgentni centar!

Detalji nesreće u Studentskom domu u Novom Sadu: Žurka se otela kontroli

Naime, mladiću se zaglavio ključ u bravi, a tada je počeo haos.

Hteo je da pređe na terasu svoje sobe, a pošto nije mogao da otključa vrata, odlučio je da preko prozora preskoči do terase.

Njegova terasa se nalazi na drugom spratu.

Nažalost, izgubio je oslonac, i dok je stajao na prozoru i zakoračio da se domogne terase, pao je i dočekao se na tendu! 

Kako su za Telegraf.rs ispričali studenti, Džeriju je baš ta tenda spasla život.

Po rečima Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, 24-godišnji mladić je sa teškim telesnim povredama, ali u svesnom stanju, prevezen u Urgentni centar.

Sve se odigralo daleko od očiju portira i pomoćnika direktora Službe za smeštaj Studentskog centra Novi Sad, Steve Lazarevića.

- Petnaest godina sam u ovom poslu i ovako nešto mi se još nije dogodilo. Pokušavamo da se među studentima raspitamo šta se tačno dogodilo, ali svi nešto ćute.

- Policija je bila tu, obavila uviđaj, ali nismo dobili nikakve informacije od njih. Naš portir je dao izjavu, u knjizi dežurstva se navodi da ih je dva puta opominjao - navodi Lazarević za "021".

Studentski dom “Slobodan Bajić” ima 758 stanara, a po rečima pomoćnika direktora Službe za smeštaj, teško je iskontrolisati svakog pojedinca šta ima kod sebe.

- Žurke se organizuju, a komplikovano je utvrditi ko je i šta uneo u dom. Najlakše je u tašnici uneti flašu vinjaka ili slično. Kada bismo zagledali kod svakoga šta ima kod sebe, naravno da bi se studenti pobunili da im narušavamo privatnosti, tako da se nalazimo u nezgodnoj situaciji – zaključuje pomoćnik direktora Službe za smeštaj.

Mladić je zadobio povrede šaka i podlaktica.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitka

    12. maj 2017 | 13:43

    Mladost-ludost...Samo da se oporavi...

  • Koja

    12. maj 2017 | 14:09

    Pao mu mrak na oči, tri sata noću, ne vidi se dobro.

  • Vozdovac.

    12. maj 2017 | 13:33

    Cemer,jad i beda,to su te zurke.Blud,narkomanija,sektaski obredi,ama dno-dna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA