≫ 

Raširi noge, da li si ga osetila, baš je tvrd: Haos u srpskoj školi, učenica otkrila šta joj sve govori napaljeni profesor!

- Ne treba tebi psihoterapeut, dovoljno si ti jaka, potreban ti je orgazam, želeo sam da doživiš orgazam! Da li si ga osetila - opisala je učenica jednu od situacija

  • 3

- Profesor je počeo da se trese i da pravi čudne grimase, uz izgovor da mi "prenosi bioenergiju". Pitao me je da li osećam dodir, na šta sam odgovorila da ne razumem kakav dodir to treba da osetim, a on mi je rekao da je to "od njegovih usana". Nakon toga sam primetila da profesor ispred mene simulira seksualni odnos. Dok sam izlazila iz učionice, pitao me je: "Da li je bio dovoljno tvrd i veliki?" - ovim rečima je učenica medicinske škole opisala seksualno uznemiravanje koje je prošle godine doživela od nastavnika G. V.

NAPALJENI PROFESOR PIPKAO UČENICE: Daću ti peticu ako mi… (FOTO)

Ovog profesora sociologije prijavilo je još pet učenica te škole, ali i četvoro đaka Prehrambeno-ugostiteljske škole, budući da on nastavu drži u dve čačanske srednje škole.

Kako direktori ovih ustanova, i pored toga što su bili upoznati sa navodima napastvovanih devojaka, nisu kaznili navodnog bludnika, slučaj kontrole preuzela je kancelarija zaštitnika građana.

Sve devojke su tražile da im nastavu iz sociologije drži drugi profesor. O svemu je obavešteno odeljensko veće, a učenice su, po zahtevu direktora, dostavile pisani izveštaj:

- Na poslednjem času kod profesora doživela sam veoma neprijatnu situaciju. Rekao je drugaricama da me sačekaju napolju i da mora sa mnom da razgovara. Profesor je počeo da pravi čudne pokrete na stolici govoreći mi: "Osećaš li? Raširi noge, malo se ti pokreni. Ne treba tebi psihoterapeut, dovoljno si ti jaka, potreban ti je orgazam, želeo sam da doživiš orgazam! Da li si ga osetila?".

U medincinskoj školi je pokrenut disciplinski postupak protiv nastavnika i on je privremeno udaljen sa posla. Policija je slučaj prosledila Osnovnom tužilaštvu, ali se tužilac izjasnio da nema elemenata nikakvog krivičnog dela, pa je profesor ubrzo vraćen na posao.

Sa druge strane, u Prehrambeno-ugostiteljskoj školi disciplinski postupak nije ni pokrenut, a čovek koga su učenice optužile za teško seksualno zlostavljanje sve vreme im je predavao.

Kako je za Alo rečeno u Školskoj upravi u Čačku, direktor PUŠ-a Dragan Kovačević, kaže je da je od nastavnika dobio obećanje da u učionici više neće obavljati seanse lečenja bioenergijom.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dirk

    3. mart 2017 | 07:36

    Mozda taj profesir naleti na nekog nezgodnog taticu pa onda nece vise nikada ni pomisliti tako nesto?!

  • Kize

    3. mart 2017 | 07:45

    Eto ti u srednjoj skoli a ne znas sta je profesor hteo.Kao da je neko budala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA