Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Nakon što smo danas imali smenu dva godišnja doba (proleće i leto), već u subotu nas čeka novi udarac, ovog puta bi moglo da bude nezgodno.

Za građane Srbije odlazak u druge zemlje nije lak – pošto nismo članovi Evropske unije, nemamo pravo boravka van Srbije u zemljama članicama EU duže od 90 dana, a za mnoge zemlje van Evrope nam je potrebna viza.

Više informacija o odlasku na Novi Zeland pročitajte OVDE.

Zločinac i bivši vođa OVK Ramuš Haradinaj je kazao da ukoliko postane premijer, a Srbija za to vreme ne izbriše Kosovo iz svog Ustava, onda će on ubaciti trećinu njihove teritorije u našu, počevši od Niša.

Lider Alijanse za budućnost Kosova je rekao da bi trebalo neko da dođe i uništi agendu Srbije kojom se ona ruga Kosovu. On kaže da je i sam bio plen ove agende, jer je više od tri meseca bio u pritvoru francuskih vlasti.

Haradinaj zapretio, ali je brzo dobio odgovor od srpskog državnog vrha.

Potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović poručio je danas da Ramuš Haradinaj Niš može da vidi samo iz niškog okružnog zatvora i to – iznutra.

Celu Stefanovićevu izjavi možete da pročitate OVDE.

Selo Mrkonjići nalazi se na istočnoj strani Popovog polja na putu Trebinje – Ljubinje – Mostar. U ovom selu se 28. decembra 1610. godine rodio Stojan Jovanović.

U žiži seks-skandala našlo se nekoliko uglednih Vlasotinčanki među kojima su profesorke, sportiskinje, supruge poznatih lekara, ali i bivša direktorka kulturne ustanove u ovoj varošici.

Društvene mreže “Viber” i “Mesindžer”, preplavljene su eksplicitnim fotografijama ovih žena, a ko je autor i ko ih je pustio u virtuelni svet, za sada se samo pretpostavlja. Policiji nije podneta prijava, pišu “Večernje Novosti“.

Više o skandalu pročitajte OVDE.

V. Ž. (24) teško je povređen kada je pao sa terase Studentskog doma Slobodan Bajić. Nezgoda se dogodila rano jutros, nešto pre tri sata, a sve se dogodilo dok je trajala žurka, koja nije bila prijavljena.

Portir ih je dva puta opomenuo, ali se nisu smirili.

 Tijana Bogićević oglasila se nakon neprolaska u finale 62. po redu “Evrosonga” koji se ove godine održava u Kijevu!

Više o tome šta je Tijana rekla, pročitajte OVDE.

Tijana Bogićević posle peha na “Evrosongu” je prezadovoljna i veruje da će Srbija naredne godine biti snažnija i bolja.

Međutim, ono što je daleko više pažnje privuklo jeste to što Marija Šerifović nije javno podržala srpsku predstavnicu, već Žaka Houdeka iz Hrvatske.

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su Dinamik u hali “Aleksandar Nikolić” sa 87:68 u 7. kolu KLS pred skoro 1.000 gledalaca.

Više o utakmici pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA