Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

U. I. poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u 14.40 sati na Bulevaru Nikole Tesle u blizini Centra za obuku pasa kasarne “Knjaz Mihajlo” u Nišu.

Detalje iz života Kristijana Golubovića svi znaju, a ako ne sve onda barem veći deo.

Više o Goluboviću, pročitajte OVDE.

Sveti Arhijerejski Sabor Srpske pravoslavne crkve (SPC) danas je počeo redovno zasedanje u Beogradu.

I pored redovnih tema koje će biti razmatrane na Saboru, posebnu pažnju zauzima “vozni park” vladika, koji se ne može pohvaliti skromnošću – kao i ni svih godina do sada.

Ukoliko želimo da budemo industrijski razvijena zemlja moramo da povećamo potrošnju gasa, a njega nemamo odakle da uzmemo osim iz Rusije, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić i istakao da je zbog toga važno da izgradimo gasni interkonektor sa Bugarskom.

Više o Vučićevim rečima pročitajte OVDE.

U poslednjih nekoliko godina, sa napretkom tehnologije i posledično sve bržim razvojem populacione genetike i arheogenetike, istraživanje i razumevanje arheoloških kultura dobilo je sasvim novu dimenziju.

Tako smo, po prvi put, dobili tačne rezultate o genetičkom poreklu Srba.

 Mirjana Antonović nedavno je stigla u Beograd, gde će uskoro promovisati svoju autobiografiju pod nazivom “Ovo malo istine”.

Više o Mirjani i njenom sinu Devinu, pročitajte OVDE.

Dušan Alagić, aranžer i tekstopisac srpske verzije pesme “In Too Deep”, kojom je Srbiju na ovogodišnjem “Evrosongu” predstavljala Tijana Bogićević, oglasio se, kako kaže, poslednji put na temu ove muzičke manifestacije i našeg neprolaska u finale.

Spekulacije i sumnje u suđenje u Superligi dostiglo je nove granice.

Fudbalski klub Partizan objavio je fotografiju arbitra koji je delegiran za meč sa Radničkim u Nišu, u sredu od 19 časova.

Fotografiju sudije pogledajte OVDE.

Na hitnoj telefonskoj sednici je Disciplinska komisije FSS donela odluku da suspenduje trenera Partizana Marka Nikolića!

Kako smo već pisali, Nataša Aksentijević više nije voditeljka emisije “DNK”.

Više o njenim daljim potezima, pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA